Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdekelnek a srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekelnek a srácok?

Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek,még sosem volt barátom,és igazából ahogy az évek telnek,egyre inkább úgy gondolom,hogy jó nekem egyedül.Annyira megszoktam már,és nem is hiányzik,hogy legyen valaki mellettem,és irányítson vagy tőle függjön egy csomó minden...Néha rámjön,hogy jó lenne,ha lenne,de csak akkor,amikor nincs kivel elmennem pl.moziba vagy sétálni. Ha közeledik felém egy srác,általában lepattintom,sokszor durvábban is,egyszerűen úgy érzem,mintha bosszút kéne rajtuk álljak,pedig még csak tapasztalatom sincs velük.El se tudnám képzelni,hogy barátom legyen,egyedül tervezek mindent,megszoktam,hogy csak magamra számíthatok,magamban sosem csalódhatok.Egyszer talán volt egy fellángolásom(4 éve!),azóta viszont senki sem tetszett.Volt,akit helyesnek tartottam,de nem ismerkedtem volna meg vele.Mi van velem?
2009. aug. 30. 17:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

hát, mintha a régi önmagamat látnám most hirtelen kicsit :D

Sohasem tudtam elképzelni, h barátnőm legyen.

Igazából ha belegondolok én lusta voltam anno...kell a fenének még valami nyűg az ember nyakába... van úgy is elég..

De ez megváltozott, mert találkoztam vkivel aki meg akarta változtatni ezt az elképzelésemet...én szerencsés voltam, legyetek ti is azok!

Megéri belevágni...bár ha nem érzed azt, h tényleg megtaláltad azt aki neked "megfelel" akkor keresni kell egy kicsit, járj több társaságba, ismerj meg több embert (ne csak futólag) sztem idővel megváltozol. csak vedd is észre :D

20/F

2009. szept. 11. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!