Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ígértek már lányok nektek ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ígértek már lányok nektek ilyet?

Figyelt kérdés
Barátom 5 hónap után azt mondta, hogy soha nem szeretett senkit, és hogy én leszek a felesége, bármi is lesz kitart mellettem. Azt mondta ilyennel nem szórakozna. De neki sok csaja volt előttem kiélte magát, én vele vesztettem el a szüzességem. Én nagyon szeretem soha nem kellene senki más nekem. Neki viszont félek h hiányozni fog az az élet.
2013. jan. 19. 08:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem is mondott ilyet barátom.. bízom benne hogy így is lesz.. bár én csak erre egy valamit mondtam..
2013. jan. 19. 09:44
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem is mondta ezt a pasim ,hogy tökéletes vagyok pont ilyenre vágyik, nem kell más neki ha én vagyok én is vele vesztettem el 5 éve a szüzességem és ő még mindig nagyon szeret és velem akar lenni és régen én is ezt mondtam ,hogy nem kell más pasi de most változott a véleményem ,egyetlen pasi életed végéig..
2013. jan. 19. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem is hamar mondta ezt, azóta eltelt 2,5 év. Kiderült, hogy rengeteg hibát lát bennem, nagyon sok mindenben félre is ismert. Életem legrosszabb napjai a mostaniak, mert minden rossz tulajdonságommal szembesít, annak ellenére, hogy még mindig azt mondja, hogy velem akarja leélni az életét. Mégis mást cselekszik, mint mond. Régi problémákat rángat elő, hogy én nem tudtam azokat sem tolerálni. Pedig ez nem így van.

Remélem ti nem így jártok. A tanácsom pedig annyi lenne, hogy akármi gond felmerül, próbáljátok megoldani. A legfontosabb, hogy egymást mindig, minden esetben hallgassátok meg, legyetek türelmesek egymáshoz. Ezek alap dolgok lennének, ha szeretitek egymást, de az ember néha elveszti a fejét... Bánjatok úgy egymással, ahogy azt a másik valóban érdemli. Ne legyenek sérelmek, ne maradjanak bennetek tüskék!

Ha jól összecsiszolódtok és együtt túl tudtok jutni mindenen, akkor elhiheted neki amit mond.

Az én barátom is csajozós volt. Soha nem merült fel bennem, amióta velem van, hogy félrelépne vagy hogy hiányozna neki ez az élet, szóval ettől nem kell félni. Veled van, téged szeret, ez a lényeg. Addig élvezzétek, míg lehet :)

2013. jan. 19. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!