Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szeretitek, ha egy fiú udvarol nektek?

Figyelt kérdés
Vagy nem tartjátok ezt annyira fontosnak?
2013. jan. 18. 22:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Személy szerint szeretem, pláne ha a fiú tud is udvarolni. 25N
2013. jan. 18. 22:04
 2/15 anonim ***** válasza:
persze, a fiúnak ez a dolga!
2013. jan. 18. 22:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Szeretem hát!
2013. jan. 18. 22:05
 4/15 A kérdező kommentje:
De nem sajnáljátok meg szegényeket? Nem érzitek úgy, hogy kihasználjátok a fiúkat?
2013. jan. 18. 22:06
 5/15 anonim ***** válasza:

küzdjöön !

bizonyítsa be a lánynak, hogy ő ezt a kapcsolatot jobban szeretné mint a lány :)

2013. jan. 18. 22:06
 6/15 anonim válasza:
Sajnos sokan a mai lányok kózül nem tudják értékelni az ilyet, annyira igénytelenek és buták! (tisztelet a kivételnek) Soknak annyi elég ha sok lóvéd van, PÁWA vagy, cigizel, trágárkodsz, iszol meg minősíthetetlen szórakozóhelyekre jársz, azt máris te vagy a jani.... borzalmas meddig fajult ez a világ. Én személy szerint szeretek udvarolni, sőt még verseket is írok a kiválasztott hölgynek. :) Csak jelenleg sajnos senkim nincs :/ 18/F
2013. jan. 18. 22:07
 7/15 A kérdező kommentje:

"bizonyítsa be a lánynak, hogy ő ezt a kapcsolatot jobban szeretné mint a lány"

Erre mért van szükség? Nem ugyanannyira kell akarnia mindkét félnek?

2013. jan. 18. 22:09
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha nyomulós a pasi, és nem érdekel és akkor is udvarol, azt ki nem állhatom.

Minden csak más, de én személy szerint nem bírom a nyálas szövegű pasikat, meg ha ajándékokat vesz.

Nem az én világom. Én azt szeretem ha gyakorlatban udvarol és nem szóban! Nem azt értem ezalatt, hogy megfogja a seggem, meg fogdosson, szó ne essék róla, hanem lássam rajta, hogy próbál közeledni és tetszek neki. De ha elkezd nekem izélni, hogy de szép vagy, meg édesem meg életem...na attól falra mászok!

2013. jan. 18. 22:14
 9/15 anonim ***** válasza:

8as vagyok...nem tudom hogy sikerült igy elirtom.

Mindenki más* minden csak más helyett vagy mit írtam.

2013. jan. 18. 22:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Én igen. :) De sajnos mostanában egyre kevesebb erre a példa. :/
2013. jan. 18. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!