Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy járjak vele? : OO

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy járjak vele? : OO

Figyelt kérdés
nem merek találkozni vele már 3szor lemondtam ,mert félek nem tudom milyen lehet egy kapcsolat. félek az ismeretlentől. pedig 100% hogy össze jönne ,mert érzem ahogy beszél,és ír. de ,hogy 2esbe. meg félek ,hogy a barátnőinek ha mesél ,akkor velem volt és nem velük :S nem utáltatnak meg vele? :(( 17F
2013. jan. 19. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem mered bevállalni, akkor ugyan olyan szerencsétlen és egyedül leszel, mint most.

Ha elmersz menni egy randira és összejön a dolog, utána együtt lehettek és boldog leszel.

Melyik hangzik jobban?

2013. jan. 19. 01:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerezz két golyót,és ne szalaszd el az alkalmat.
2013. jan. 19. 01:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Szedd össze a bátorságodat és találkozz vele. :)
2013. jan. 19. 01:58
 4/4 Hanariko ***** válasza:

Hát ha a barátnői megutáltatnak vele, akkor csak sajnálni tudom hogy ilyen barátnői vannak, akiknek ez lenne az első gondolatuk, amint összejönnétek. Másodszor meg ha ennyire manipulálható, akkor őt is tudom sajnálni.

Meg kell találni az összhangot és nem lesz baj. De ez az összhang jelen esetben nem rajtad, hanem rajta múlik.

2013. jan. 22. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!