Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járjak vele? Picit félek : /
Van egy srác,eddig is ismertem,mert itt lakik ahol én,de nem szoktunk beszélgetni,most felvett msn-re,beszélgettünk,úgy tűnik több is lehetne köztünk mint barátok,mert jól kijövünk egymással,és nagyon tetszik,egyszerre beletudnék szeretni:) szóval igen,felmerült a járás téma,még normális választ nem mondtam neki,hogy akarok-e vele járni,csak azt hogy meggondolom.
Picit félek mert ő idősebb nálam,19éves,én 15vagyok,és ő már komolyabb dolgokat is szeretne gondolom:)(komolyabb alatt azt értem,hogy szex..:D),bár egy kis idő után ha jól összemelegedtünk biztosan kész lennék rá:) De azért félek,mert hátha csak kihasználna,bár nem hinném,de még nem ismerem annyira.
Szerintetek járjak vele?Jó ötlet lenne,ha megpróbálnánk? :
Kedves kérdező!
Ezt magadban kell eldöntened, hogy akarod-e a kapcsolatot, puszta félelemből ne mondj le a szerelem mámoros öleléséről. A szex nem kötelező, és ha Te nem akarod, akkor nem kötelezhet rá senki. Ebből következetesen kihasználni nem fog tudni, ha nem hagyod magad. Így ez a veszély nem fog fennállni. Ha viszont a szándéka a kihasználás, abban az esetben kiderül. Ne félj, nem feltétlenül minden fiú használja ki a barátnőjét! Ha Te is úgy gondolod, akkor vágj bele! :)
Szép estét és sok szerencsét a kapcsolathoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!