Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem mindig azt, hogy meg akarom, jó lenne megcsalni a barátom? Miért érzem a késztetést?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt és én tényleg szeretem. Valahogy mégis vonz az új, a más, a tiltott gyümölcs, ugyanakkor félek, hogy ha megteszem, kiderül, és elveszítem a páromat.2013. jan. 18. 22:47
11/18 A kérdező kommentje:
Egy exemet csaltam meg, egyszer és tudja. Nem félek az elkötelezettségtől, csak vonz a kaland. Olyasmi is megfordult a fejemben, hogy egyszerre két pasim legyen.
2013. jan. 18. 23:35
12/18 anonim válasza:
Egy csomó lánynak van egyszerre több pasija, csak általában párkapcsolat helyett, mert azzal együtt nehéz managelni.
Lehet, ha majd megkomolyodsz elmúlik ez a vágy, de egyáltalán nem biztos. Mennyi idős vagy?
13/18 A kérdező kommentje:
2O éves.
2013. jan. 18. 23:44
14/18 anonim válasza:
Gondolom azzal nem mondok újdonságot, hogy nem a mostani barátod lesz az utolsó pasi az életedben, és ezt gondolom ő is sejti.
Van olyan konkrét személy, akivel szeretnél összejönni?
15/18 A kérdező kommentje:
Nincs, s nem is szeretnék mással összejönni, a jelenlegi párommal akarok maradni, csak néha-néha kikacsingatni a kapcsolatból.
2013. jan. 18. 23:53
16/18 anonim válasza:
Én is így értettem :)
Szóval van olyan, akivel szívesen szexelnél? Egyszeri alkalommal, vagy akár néhányszor, de nem állandóra?
17/18 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét személy.
2013. jan. 18. 23:59
18/18 anonim válasza:
Akkor még felesleges ezen izgulnod.
Ha meg mégis megtennéd, olyan pasit kell, hogy találj, aki semmilyen más módon nem kapcsolódik se hozzád, se a barátodhoz, és akkor csak rajtad múlik, h kiderül-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!