Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem mindig azt, hogy meg akarom, jó lenne megcsalni a barátom? Miért érzem a késztetést?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt és én tényleg szeretem. Valahogy mégis vonz az új, a más, a tiltott gyümölcs, ugyanakkor félek, hogy ha megteszem, kiderül, és elveszítem a páromat.2013. jan. 18. 22:47
2/18 anonim válasza:
Beszéld meg vele hogy meg szeretnéd csalni a háta mögött, ha nincs ellenére.
4/18 anonim válasza:
Teljesen át tudom érezni a dolgot. Pontosan így vagyok én is, de mindig tudtam magamnak parancsolni és sose csaltam meg! 5 éve vagyunk együtt :)
5/18 A kérdező kommentje:
Csalfa lennék?
2013. jan. 18. 22:51
6/18 anonim válasza:
szerintem teljesen természetes hogy az érzelmekben vannak hullámvölgyek és másokhoz is vonzódsz, de ezért van az eszed hogy uralkodj magadon és ha szereted a pasidat akkor nem csalod meg! :) ezért kell az elhatározás hogy kitartassz valaki mellett külömben egy kapcsolatod sem lesz tartós!
7/18 anonim válasza:
Az előző kapcsolataidban is ez volt?
8/18 anonim válasza:
öld meg magad.... utolso patkány...
9/18 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen voltam. És inkább nem leszek öngyilkos.
2013. jan. 18. 23:17
10/18 anonim válasza:
A barátod tudja, hogy ez exeidet is megcsaltad?
Az elkötelezettségtől félsz inkább, vagy úgy érzed, neked nem elég egy pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!