Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan ferfitipusok akik soha nem tudnak megcsalni a parjukat?
Figyelt kérdés
Olyanok akik olyan hatarozottan szeretik a masikat h tortenjek veluk barmi, ok rendithetetlenek...maguk miatt, ,,sajat ragaszkodasuk a johoz,, miatt is...2012. dec. 26. 23:23
3/13 anonim válasza:
Igen, például én. Csak jelenleg nem tudom ezen képességemet senkivel sem gyakorolni.
4/13 anonim válasza:
Két féle férfitípus van, aki már lebukott, illetve aki még ezután fog. Sajnos én az elsőbe tartozom.
5/13 anonim válasza:
Előttem szóló kétféle férfitípus van: Aki megcsalja a barátnőjét és aki nem. Te sajnos az előbbiek közé tartozol. Így helyes a felvetés.
6/13 anonim válasza:
Vannak, de azok jól megválogatják a párjukat...
7/13 anonim válasza:
létezik, nagyon is sok. csak ők nem kerülnek előtérbe hisz nincs miért kitárgyalni őket :) ezért nehezebb is rájuk találni.
8/13 anonim válasza:
Erre én is jó példa vagyok, de sajnos még sosem volt barátnőm, mert a jófiúk nem valami népszerűek. Komolyan ez a baja sok nőnek, hogy nem dugnék félre? Hihetetlen :D. 19/F
9/13 anonim válasza:
vanna képzeld. Ès ők azok akiket kidob a barátnőjük mert megunja vagy egyéb indok.. Egy ilyet ismerek és hónapok óta szenved egyszerüen nem tudja magát túltenni azon ami történt vele. Èn nagyon sajnálom és azt akarom hogy boldog legyen. De nehezen engedi el a volt partnerét és ettől rossz neki. Meg lesz is egy darabig :(
10/13 anonim válasza:
Nem tudtam,hogy külön típusok is léteznek belőlünk.
Legközelebb mi lesz?Már fel is leszünk címkézve?
Az általánosítások és az előítéletek miatt nem talál a sok kretén párt.Ha az érdekel,hogy van-e olyan férfi,aki nem csalja meg a párját.Akkor a válaszom az,hogy igen van,de nincs a homlokára írva.
Külső alapján senkiről nem fogod megtudni,hogy milyen,mert ahhoz,hogy valakit megismerj évek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!