Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vezethet odaig, hogy valaki kepes legyen megcsalni a parjat?

Figyelt kérdés

Elso sorban azokhoz szol a kerdesem aki mar csalt meg valakit. Es azokhoz akit mar megcsaltak es esetleg valaszt is kaptak a "Miert-re". De persze a tapasztalat nelkuliek velemente is erdekel.

Az, hogy elvesztettem a fejem, nagy volt a hev a szenvedely es tarsai szamora nem kielegito valasz.

Erdekelne, hogy a husegrol, tiszteletrol mi a velemenye azoknak akik kepesek csalfasagra.

Koszonom.

2012. okt. 22. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem a kihülés a kapcsolatban, amikor már csak vannak egymásnak, de egymás nélkül meg már nem tudnának élni.
2012. okt. 22. 17:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Sok veszekedés,már nem éreznek úgy iránta,mint régen,de mégsem akarják elveszteni a Nagy Ő-t,mert attól még szeretik,csak újat akarnak kipróbálni.

Vagy az is lehet,hogy mindketten az elsők voltak a másiknak és az előző okokkal megfűszerezve,erre jutnak.

2012. okt. 22. 17:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem tudok konkrét választ írni, mert nem tapasztaltam, nem is szeretném. Véleményem szerint azok szokták megcsalni a másikat akik mondjuk személyiségben nagyon jól kijönnek szeretik a másikat, de a szex nem túl jó. Vagy. Akik otthon úgymond" terrorban" élnek, és ez nekik felüdülés egy kicsit ,kiléphet az életéből. Vagy. Beindulnak a hormonok és mivel ösztönlények vagyunk nagyrészt, nem tudnak leállni vagy megunták a másikat.

Sok oka lehet, a gond ott van, hogy nincs bennük bátorság, gerinc, vagy egyszerűen nincs eszük arra, hogy mielőtt megtegyék amit akarnak tisztázzák a dolgokat vagy megpróbáljanak azon változtatni ami nem kielégítő számukra. Ok mindig van, a probléma a megfelelő megoldás hiányával van.

2012. okt. 22. 17:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Talán valaminek a hiánya:

[link]

2012. okt. 22. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én fiatal koromban léptem félre, engem tudtommal nem csaltak meg, de az is lehet, hogy csak ügyesen titkolták és hogy miért?

Az egyik párkapcsolatomban én mindent megadtam a páromnak az ágyban, viszonzást viszont nem kaptam. El is laposodott, el is mondtam neki a problémáimat, viszont a helyzet nem változott, így nem tervezetten, de mikor alkalmam volt rá, akkor félreléptem. Tehát az első azért volt, mert testileg nem kaptam meg azt, amire vágytam, illetve amit én is adtam, tehát a másik fél önző volt azután is, hogy elmondtam mi a bibi.

Egy másik párkapcsolatban pedig szexuális téren minden rendben volt, de minden nap azt hallgattam, hogy így a volt barátnő, úgy a volt barátnő és lelkiekben is jóval kevesebbet kaptam, mint amit én adtam. Tehát konkrétan bunkó volt az illető és nem tudott túl lépni az exén.

Nyilván mai, tapasztaltabb fejjel már tudom, ha valami nem jó, megbeszélés ellenére sem, akkor inkább ki kell lépni a kapcsolatból, mint félrelépni és akkor utána élheti mindenki a maga életét, de akkor ilyenekbe nem gondoltam bele.

És hát nagyon sok embernél ott a megszokás, az anyagiak, ami miatt egyszerűbb félrelépni, mint lelépni.

2012. okt. 22. 17:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Vagy ha történetesen az ex-el csalnak meg-jobb volt neki vele.
2012. okt. 22. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert részeg, nincs szex.Egymás mellett élünk. Kiabál, veszekszik. Nem mellesleg 16 éves korom óta vele vagyok rajta kívül senkim nem volt.

Ettől még tudom mit jelent a hűség, tisztelet.

Olyan mintha egy üres pezsgőspohárral járkálnál és találkoznál egy olyannal akinek a kezében egy pezsgő van...persze, hogy kérnél belőle..

2012. okt. 22. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Itt jön elő, a gyávaság.
2012. okt. 22. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Én csókkal csaltam meg, nem feküdtem le vele, de persze ez is ugyanúgy megcsalás.

Nálam az volt az ok, hogy hiába mondtam el akármikor, hogy mi a problémám a kapcsolatunkkal, sose tett érte semmit, semmin nem akart változtatni, ettől egy nagy senkinek éreztem magam, hogy még annak az egy embernek se érek semmit, akivel együtt élek...

Aztán megismerkedtem egy sráccal, nagyon egy hullámhosszra kerültünk, sokszor találkoztunk, jóban lettünk, aztán megcsókolt, én meg annak ellenére, hogy teljesen tudatomnál voltam, és tudtam, hogy ezt nem lehet, mégis hagytam. Hogy miért, arról fogalmam sincs, mert korábban a megcsalást tartottam a világ egyik legnagyobb bűnének (bár még most is). Abban viszont biztos vagyok, hogy aki őszintén szereti a párját, az semilyen kis dologgal se lenne képes megcsalni a párját. Szóval úgy gondolom, hogy a szeretet hiánya lehet az ok.

Egy pár nappal később szakítottam is, pedig 5 éves kapcsolat volt, de ez ráébresztett, hogy már nem szeretem, így mindent összevetve nem bánom, hogy így történt.

2012. okt. 22. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
"hev a szenvedely es tarsai szamora nem kielegito valasz." pedig szerintem ezt alul értékeled. az ember kíváncsi másokra. nem tudsz elképzelni olyan helyzetet, ahol te is elcsábulnál? biztos nincs olyan hangulat, ember, helyzet?
2012. okt. 22. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!