Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? Csajok szemszög...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Csajok szemszöge most jol jönne

Figyelt kérdés
Nemtudtam boldoggá tenni a párom, Én szeretem őt, és nemtudok másra gondolni csak arra hogy milyen idíóta voltam. Már mással van. Mit tehetnék hogy ujra felkeltsem a figyelmét.
2013. jan. 18. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez attól függ,miben hibáztál,milyen téren voltál idióta.
2013. jan. 18. 20:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Elhanyagoltam ,lehet csak levegőt vettem
2013. jan. 18. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Ennyi információból, hogy adhatnánk neked értelmes tanácsot???
2013. jan. 18. 20:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem a párkapcsolattal foglalkoztam, unalmas lettem, megbízhatatlan, ....
2013. jan. 18. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, ha már talált mást.
2013. jan. 18. 20:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon hiányzik még....
2013. jan. 18. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Bizonyítani kéne..

Mond el neki minden módon ahogy szereted.. Menj el hozzá próbáld meg beszélni vele hogy mi volt és mit akarsz stb..

Múltat hozd föl a jó emlékeket.. A múlt nagy hatalom..

2013. jan. 18. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor kellett volna észbe kapnod,amikor még melletted volt.Ha akkor nem tudtad Őt értékelni,most már ne akard,ott van erre más.
2013. jan. 18. 20:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnos akkor kaptam észbe mikor már késő volt, állítólag sajnál engem. Mert tényleg szeretem, sokáig nemtudta mit is akar, már uj életet kezdett. Nemtudom feldolgozni hogy már nincs többé, ....
2013. jan. 18. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!