Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felismertem, h társfüggő vagyok, hogyan tovább?
eddig minden kapcsolatomba túl sok energiát öltem, ragaszkodtam, tapadtam. Ezzel mindent elrontottam. A mostani barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást, de lassan tönkre teszek mindent, mert állandó visszaigazolást akarok h szeret, és megfojtom. Kérlek adjatok tippeket h lehet végérvényesen és effektíven leszokni erről?
21L
az a baj hogy a fiú nem elégíti ki azt az igényedet amiből egyértelműen megérted hogy szeret. ezt viszont neked kellene tudnod mi az a dolog amiből egyértelműen tudod és érted hogy ő szeret. ezek általában:
- elismerő szavak (amikor megdicsér hogy szép vagy, valamiben szuper vagy stb)
-minőségi idő (amikor együtt töltötök időt, mozi, séta stb)
-ajándékozás (amikor meglep valamivel)
-testi érintés ( ölelés, csókok, szex stb)
-szívességek (amikor megtesz valamit érted, elmosogat helyetted, vagy elmegy a boltba stb stb)
szerinted te melyiket igényled jobban ezek közül, és azt a párod megteszi e neked? véleményem szerint az elismerő szavakra lehet szükséged, de ez nem 100% ténymegállapítás a részemről, ugyanis nem látok bele a kapcsolatotokba.
ezt tényleg a pasi váltja ki.
én is kapcs.függő vagyok, de érdekes, volt egy srác, akinél minden porcikámmal láttam, hogy szeret és nem tapadtam, semmi, sőt ő volt aki tapad :)de egy másik mellett meg rengeteget szenvedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!