Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a bnőmet a volt pasija zaklatja?
Figyelt kérdés
Amíg együtt voltak gyakran verte s nem egyszer erőszakoskodott is vele (ezt nem részletezem) éppen ezért hagyta ott. Szakításuk óta - kb másfél éve - nem beszéltek de egy pár napja nem hagy neki békén hiába mondja a bnőm neki h száljon le róla. Én mivel messze lakom nem tudom minden nap suliba kísérni s lassan már retteg bemenni nehogy találkozzon azzal az a köcsöggel mivel ugyanazon a településen dolgozik ahol a bnőm suliba jár.
Nah most megkereshetném s szétb*szhatnám annak pedofil köcsögnek - aki egyébként 27 éves s a bnőm pedig 17 - a fejét mivel tudom h hol lakik de félek h ennek csak a bnőm inná meg a levét mivel bármikor találkozhat vele.
2013. jan. 17. 21:49
1/10 harcosangyal válasza:
Kísérje más. Biztos vannak barátnői, barátai. Mellesleg a "nem hagy neki békét" mit takar?
2013. jan. 17. 21:52
2/10 anonim válasza:
....hagyjad ne menj oda esetleg ha csinál valamit de addig minek...mert érted ha csak igy odamész és megruházod rendesen akk annak te iszod meg a levét legfőképpen:S
2013. jan. 17. 21:52
3/10 Hole Hunter válasza:
Márpedig keresd meg és magyarázd el neki, hogy igencsak el lesz kenve a szája, ha mégegyszer meghallod, hogy a közelébe merészkedett...más szóból nem ért az ilyen gyökér.
2013. jan. 17. 21:56
4/10 anonim válasza:
Egy 17 éves kislány eleve miért van/volt együtt egy 27 éves férfival?
2013. jan. 17. 21:58
5/10 A kérdező kommentje:
annyit takar h pl megáll a sulija elött bevárja s próbálja magával csalni, menjen vele, s amikor otthagyja a bnőm akkor annyit mond neki h "úgyis találkozunk még"
2013. jan. 17. 21:59
6/10 A kérdező kommentje:
hát azt NEM akarom megvárni h csináljon bármit is...éppen ezt akarom elkerülni!!!
2013. jan. 17. 22:00
7/10 harcosangyal válasza:
Értem, hát tényleg csak azt tudom mondani, hogy ne legyen egyedül. Barátnők, barátok, testvérek akárki valaki csak tud lenni ott vele ha kell. Mellesleg nem számít pedofilnak ráadásul ha egyszer együtt voltak végképp nem mondanám annak... jah és ami még eszembe jutott a szülők. Ők nem nyirták ki, hogy kezelt emelt a lányukra?! ... érdekes. De egyértelműen szólni kell nekik, ők általában tudják mit tegyenek. Vagy ha van egy rendőr a családban...
2013. jan. 17. 22:06
8/10 A kérdező kommentje:
Azért jött vele össze mert elszédítette, aztán mikor kiderült h egy erőszakos köcsög állat akkor otthagyta, csak már késő volt.
2013. jan. 17. 22:08
9/10 A kérdező kommentje:
Énis csak a bnőkben bízok, csak ők sem lehetnek mindíg vele...a szülei nemhiszem h tudtak róla (mivel épp akkor hunyt el az anyukája s nem beszélt róla otthon az apjának)..arról meg főleg nem h mit művelt vele ez az állat...azóta is csak nekem mondta el. Egyébként nem csak kezet emelt rá...
2013. jan. 17. 22:14
10/10 anonim válasza:
egyrészt, nem pedofil. másrészt barátnődet sem kéne ártatlan szentnek beállítani, akit elszédített egy másik pasi. gondolom imponált is neki, h idősebb, és ha dolgozik, esetleg pénze is van. ez van.
először határozottan hívja fel rá a figyelmét a barátnőd, hogy ne zaklassa. ha nem hagyja abba, akkor fel kell jelenteni zaklatásért. bár nem értem, hogy ha verte őt, miért nem jelentette fel akkor, illetve a szüleinek nem tűnt fel, hogy a lányukat megverte valaki? felőlem a lányom aztán lehet oltári szerelmes, szülőként gondolkodás nélkül feljelenteném azt a f*szt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!