Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan felejtsem el a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el a volt bnőmet?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hónapja szakítottam a volt bnőmmel, amit már nagyon bánok, nem tudom egyszerűen elfelejteni. Mindig rá gondolok, mindig érzem az illatát és ha azt hallom lány, ő jut eszembe, nekem ő jelenti azt, hogy lány. Nincs 1 barátom se és ő volt az 1 bnőm nem tudom, hogyan felejthetném el. Nem tudom kitől kérdezzem meg és senki se segít, mivel nincsenek barátaim. Mit tegyek? Hogy felejtsem el?
2011. aug. 4. 15:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

1, Új tavasz új szerelem, szokták mondani... szerezz be egy barátnőt.

2, Ne gondolkodj. Gondolat = érzelem. Ha nem gondolsz rá, nem leszel depressziós. Velem is így van ez. Ha nem gondolok a barátnőmre, hogy hiányzik, akkor nem vagyok szar kedvű.

2011. aug. 4. 15:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha otthon gubbasztasz egyedül, akkor nagyon nehezen fog menni. Ismerkedj, szerezz barátokat, bulizz.
2011. aug. 4. 15:46
 3/15 anonim ***** válasza:

Első komolyabb kapcsolat mindenkiben mély nyomot hagy. Mindenképpen el akarod felejteni? Ha még mindig csak rá tudsz gondolni és te szakítottál miért nem próbálod visszaszerezni?

Elfelejteni úgy tudnád,ha keresnél barátokat.Tudom nem könnyű,de ha már van 1 haverod lesz több is. Menjetek el bulizni,próbálkozz lányoknál,keress kapcsolatokat. Ilyenkor le kell valamivel kötnöd a figyelmedet. Sportolj esetleg valamit. Járj el futni,vagy kondiba(ott könnyen tudsz ismerkedni).:) Idővel biztosan elfelejted!!

2011. aug. 4. 15:48
 4/15 anonim ***** válasza:

Az elsőre ne hallgass nagyon h*lye ezek nem segítenek semmint...

egy orvosság van ezekre a problémákra és az az alkohol igyá sokat és minden rendbe jön.

2011. aug. 4. 15:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha annyira szereted, miért szakítottál vele? Nem vágom...

20L

2011. aug. 4. 17:29
 6/15 twinky ***** válasza:
Exmemoriam!
2011. aug. 6. 12:32
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, akkor miért szakítottál vele.

Szerezd vissza.

2011. aug. 6. 12:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Mert már 3x jártunk és nem működött.
2011. aug. 6. 12:35
 9/15 anonim ***** válasza:
rúgj be de mocskosul.
2011. aug. 6. 12:41
 10/15 anonim ***** válasza:
És úgy érezted, hogy nem vagy belé szerelmes már?
2011. aug. 6. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!