Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a volt bnőmet?
1, Új tavasz új szerelem, szokták mondani... szerezz be egy barátnőt.
2, Ne gondolkodj. Gondolat = érzelem. Ha nem gondolsz rá, nem leszel depressziós. Velem is így van ez. Ha nem gondolok a barátnőmre, hogy hiányzik, akkor nem vagyok szar kedvű.
Első komolyabb kapcsolat mindenkiben mély nyomot hagy. Mindenképpen el akarod felejteni? Ha még mindig csak rá tudsz gondolni és te szakítottál miért nem próbálod visszaszerezni?
Elfelejteni úgy tudnád,ha keresnél barátokat.Tudom nem könnyű,de ha már van 1 haverod lesz több is. Menjetek el bulizni,próbálkozz lányoknál,keress kapcsolatokat. Ilyenkor le kell valamivel kötnöd a figyelmedet. Sportolj esetleg valamit. Járj el futni,vagy kondiba(ott könnyen tudsz ismerkedni).:) Idővel biztosan elfelejted!!
Az elsőre ne hallgass nagyon h*lye ezek nem segítenek semmint...
egy orvosság van ezekre a problémákra és az az alkohol igyá sokat és minden rendbe jön.
Ha annyira szereted, miért szakítottál vele? Nem vágom...
20L
Nem értem, akkor miért szakítottál vele.
Szerezd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!