Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire képtelenséget kérnék? Túlreagálom?
A barátomnak most vizsgaidőszaka van, sokat kell tanulnia, így keveset is találkozunk. Ezt még meg is értem, nem is kell minden nap egymás nyakán lógnunk.
A héten eddig csak kb 1,5 órát láttam, a többiben néhány órácskát chatelünk, és ennyiben ki is merül, a telefonálgatásnak, sms-ezésnek nem látja értelmét, úgy gondolja, inkább legyen pénz a kártyán akkor, amikor tényleg szükség van rá. Oké, rendben, mindez legyen.
Meg volt beszélve, hogy ma is találkozunk egy kicsit, kb 1,5 órára, szintén, bár ezért is vitáznom kellett, hogy azt a fél órácskát még hozzácsapjuk. Mivel megértem, hogy tanulnia kell, ma nem is zaklattam, nem is beszéltünk egyáltalán, mondván, este úgy is találkozunk. Erre meg közölte, hogy neki tanulnia kell, ma se találkozhatunk.
Ezen természetesen kiakadtam, mert ha már megbeszélünk valamit, akkor tartsa magát ahhoz, és kétlem, hogy este 10kor az a két óra, amit tanulásmentesen töltene, annyira nagyon hiányozna neki. Viszont még veszekedett velem vagy 3 órán keresztül, hülyeségeket írkált, flegmán, lekezelően, olyan nagyon nemtörődöm módon. Ahelyett, hogy a szörnyen fontos tanulására koncentrált volna. Emellett, kijelentette, hogy szombaton találkozunk, de akkor is csak valami 2 órára. Na mondom, király, bennem is van ennyi, kijelentettem, hogy ha ma sincs találka, akkor szombaton is inkább tartsa fontosabbnak a tanulását, az a 2 óra, ami ma nem fért bele, szombaton se férhetne. Kijelentettem, hogy ha csak szexért akarna találkozni szombaton, ma meg nem, akkor meg pláne felejtse el a dolgot.
Bár tudom, hogy nem komolyan mondja, mert mindig ugrat ezzel, ismervén féltékeny természetem, de megjegyezte, hogy akkor megkapja mástól a szexet, ha én nem adom oda. Még én voltam a rossz, hogy nem vagyok képes őt megérteni, hogy neki most tanulnia kell.
Kérdem én- tényleg túlreagálom? Vagy jogosan vagyok megbántva? Komolyan nem hiszem, hogy ez a mai 2 óra, meg szombaton kicsit normálisabb idő- nem kell az egész délutánt elképzelni, de legalább este egy kicsit többet együtt lenni- annyira nagy kérés lenne? Ha ma képes volt velem 3 órát vitatkozni ezen, ahelyett, hogy tanult volna, ami miatt elvileg nem tudunk ma találkozni, mert annyira nincs ideje ez mellett, akkor miért nem képes találkozni is?
Bocsi a kisregényért, de köszönöm annak, aki elolvasta és aki esetleg tud rá valamiféle használható választ adni.
20/l-21/f
Én Párom is egyetemista, első éves. Neki is vizsgaidőszaka van, mégis van rám ideje; napi több órákat beszélgetünk telefonon (este, "ingyen" van), elmegyek hozzá/eljön hozzám pár napokra. Meg lehet oldani, csak akarni kell. Szerintem az a helyzet, hogy csak szexre kellesz neki. Ha minden másra van ideje, csak rád nincs, az már gyanús. Nem kicsit, nagyon.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!