Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarj ennyire erőltetni, ha én nem akarom?
Sziasztok!
A párommal egyszer kipróbáltuk az anált,mivel ő azt mondja,hogy nagyon szereti csinálni,és az előző kapcsolatában is csinálta a barátnőjének,aki annyira megszerette állítólag,hogy rendszeresen kérte.......mondtam neki,hogy egyszer én is csináltam már az exemmel,és nagyon nem jött be nekem.
Erre azt mondta,hogy nem mindegy,hogy ki csinálja,ha valaki ért hozzá,akkor nem fáj.
Megengedtem neki,de folyamatosan szúró,éles fájdalmat éreztem,és szóltam hogy hagyja abba,viszont ez után megsértődött,és befordult,hogy alszik.
Ez egy hete történt,most szólt,hogy próbáljuk meg újra,de én nem akarom.
Most akkor ha nem veszi figyelembe,hogy kellemetlen,nem élvezem,akkor mit tegyek?
Szerintetek ez önzőség?
Küldd el melegebb éghajlatra!
A szexualitás kettő ember örömét szolgáló történés.
Ha csak az egyik félnek öröm, akkor az büntetés.
Az ilyen fazon járjon kupiba!
a leírásod alapján ez a srác saját magát próbálja a te károdra!
elméleti síkon én is ismerem eme szex történését különböző fórumokból internetről és gondos odafigyelést tanúsítottam olyan hölgyek sztorijaikra akik ezt előszeretettel gyakorolják a mai napig. teljes részletességgel ismerem minden csinját-binját a kezdetektől,a befejezésig annak ellenére,hogy azóta sem próbáltam.
a páromnak említettem,hogy szeretném ha kipróbálnánk,de falakba ütköztem. szeretem őt annyira,hogy tiszteletben tartsam,hogy nem akarja. hosszú idők elteltével említési szinten puhatolózom,nemgondolta-e meg magát... a válaszát akadékoskodás nélkül elfogadom és nincs bennem harag és szemrehányást sem teszek miatta.
ezzel csak azt akartam mondani -ez a srác nem tisztel téged és a saját örömét keresi.
"teljes részletességgel ismerem minden csinját-binját a kezdetektől,a befejezésig annak ellenére,hogy azóta sem próbáltam."
Ne haragudj,de ezt nem értem.....ha nem próbáltad,honnan tudod hogy ismered e a csínját-bínját?
Ő is azt mondta,hogy ért hozzá,mégsem élveztem....
Én soha nem mennék bele de biztos vagyok benne ha a barátomnak azt mondanám bármire is hogy nem akkor nem eröltetné!!!!!!
gondold át a kapcsolatodat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!