Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esik, hogy nem gondol rám a párom. Szerintetek?
Hát kiscsaj én a szádba tolnék egy kókuszrudat, az biztos...
MI A FSZ AZ? HOGY KÓKUSZRÚD??!?!?!?!!?
Örülj, hogy eszébe jutsz, kispitsa...
Nem vagyok a faszija, csak közlöm, hogy ez a baromság, hogy ezt meg azt illik hozni ez nagyon múlt századi, elméletileg nemi egyenlőség van. A kérdező mikor vett neki sört vagy szalonnát?
Na akkor?
Házas vagyok, de tökmindegy, a lényeg az, hogy miért kéne egy nőt jobban elkényeztetni? Miért? Ez undorító, férfiellenes nemi diszkrimináció. Az ajtóban sem kell előreengedni, stb.
Ha mégis, akkor az viszont azzal jár, hogy kiskegyed ne tanuljon, ne akarjon karriert, a neve kuss, irány a konyha meg az ágy.
A fickónak semmiféle kötelezettsége sincs feléd morális alapon meg végképp nem.
Az utolsó válaszolót azthiszem jól megütném párszor :D
Kedves kérdező, ezt egyébként tényleg nem lehet elvárni tőle,ha akrja megteszi, az már más kérdés, hogyha a te kedvedért sem teszi meg 1-2xer ott már más lehet a gond. Asszem egy igazán szerelmes férfi sosem sóher, de egy szerelmes nő sem vár el milliós cuccokat, mert ott már probléma van a csajjal is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!