Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amit neki lehet azt nekem nem? És már ha fel hív görcsbe van sokszor a gyomrom, hogy vajon most mi nem lesz jó neki?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ami számára természetes és ő csinálja abba én nem szólhatok bele,de ha én csinálom ugyan azt,akkor már ki van akadva és mindig azzal jön,hogy ennek következményei lesznek,ha folytatom?!például:nagyon utálom, ha káromkodik.többször mondtam már,hogy előttem ha lehet mellőzze már,mert nem szeretem,erre persze,hogy nem kapom meg,nagyon ritka,hogy én csúnyát mondjak,ahhoz nagyon idegesnek kell lennem,de előfordult egyszer,amire az anyja rá is kérdezett,hogy én tényleg ilyen csúnyán beszélek?(mert hallotta valakitől)persze leordított,hogy "vegyél vissza kicsi lány" stb... ő már cigizik egy ideje,régebben én is cigiztem,most megint elkezdtem,ugyanis folyton ezt látom tőle,mindig a szájában van és bevallom sűrűn vagyok ideges és kicsit helyre tesz.Többször mondtam,hogy tegye már le,mert rá fogok szokni.nem tette.kértem,hogy legalább értem tegye meg,nem tette.Erre ha én rá akarok gyújtani elkezd kiabálni velem.Még így is különbnek tartom magam az ő viselkedéséhez képest, mégis mindig én vagyok a szar senki,aki csak kussoljon és üljön csendbe.Mellesleg az illető már a vőlegényem...és mellesleg ma voltam nőgyógyásznál,aki mondta,hogy ha nem jön meg 21.-ig (ugyanis ma kellett volna) csináljak egy tesztet,mert nincs kizárva a baba.De ezt már mondani sem mertem neki...2013. jan. 17. 19:59
21/24 A kérdező kommentje:
nőként kezel ő is és tudom,hogy szeret is (bár ezt egyre ritkábban érezteti),csak azok a kitörései ne lennének.És sokszor olyan apró dolgokon felhúzza magát,de ha ő 2x akkorát csinál és kicsit kiakadok(fele annyira se ,int ő az enyémen)akkor is én vagyok a hibás,utána ő akad ki rám amiért én kiakadtam és én vagyok az,aki nyalja vissza magát,hogy ne haragudjon már,kicsit elvetettem a sulykot.Pedig sokszor nem is érzem magam hibásnak,de a béke kedvéért inkább én kérek bocsánatot és nyalizgatok neki,hogy ne haragudjon.Végül mindig én húzom a rövidebbet,mert ha én azt mondom neki,hogy legyen vége vagy szüneteljünk kicsit,gondoljuk át a kapcsolatunkat egyből azt mondja rá,hogy oké és ha én nem keresném ő nem keresne.De ha ő mond ilyet nekem,foggal körömmel harcolok,hogy ne legyen vége,ne szüneteljünk,mert szeretem.Nem tudom tényleg hova tenni már ezt a kapcsolatot.Azt hiszem most elég mély ponton vagyok és ingadozok össze-vissza... :S
2013. jan. 18. 15:40
22/24 anonim 

válasza:

"Végül mindig én húzom a rövidebbet,mert ha én azt mondom neki,hogy legyen vége vagy szüneteljünk kicsit,gondoljuk át a kapcsolatunkat egyből azt mondja rá,hogy oké és ha én nem keresném ő nem keresne."
Ezen kívül tényleg kell még neked bármi indok, hogy otthagyd az egészet? Könyörgöm. A vak is látja, hogy ez egy egyoldalú kapcsolat (azaz igazából nem is kapcsolat).
23/24 A kérdező kommentje:
ma átjött és basszus olyan aranyos volt.Jó,azt őszintén bevallom,hogy nem olyan mint régen,de aranyos volt.néztük a tv-t ő megállás nélkül simogatott és nekem már ez is jól esett... :S
2013. jan. 18. 20:04
24/24 anonim 

válasza:

Ha neked ez elég, és megéri minden más mellett, hát rajta, nincs semmi gond. De ha elég lenne, nem lennél itt és nem tennéd fel a kérdésedet, szóval tényleg gondolkozz el, hogy most jó ez így neked vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!