Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy amit neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amit neki lehet azt nekem nem? És már ha fel hív görcsbe van sokszor a gyomrom, hogy vajon most mi nem lesz jó neki?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ami számára természetes és ő csinálja abba én nem szólhatok bele,de ha én csinálom ugyan azt,akkor már ki van akadva és mindig azzal jön,hogy ennek következményei lesznek,ha folytatom?!például:nagyon utálom, ha káromkodik.többször mondtam már,hogy előttem ha lehet mellőzze már,mert nem szeretem,erre persze,hogy nem kapom meg,nagyon ritka,hogy én csúnyát mondjak,ahhoz nagyon idegesnek kell lennem,de előfordult egyszer,amire az anyja rá is kérdezett,hogy én tényleg ilyen csúnyán beszélek?(mert hallotta valakitől)persze leordított,hogy "vegyél vissza kicsi lány" stb... ő már cigizik egy ideje,régebben én is cigiztem,most megint elkezdtem,ugyanis folyton ezt látom tőle,mindig a szájában van és bevallom sűrűn vagyok ideges és kicsit helyre tesz.Többször mondtam,hogy tegye már le,mert rá fogok szokni.nem tette.kértem,hogy legalább értem tegye meg,nem tette.Erre ha én rá akarok gyújtani elkezd kiabálni velem.Még így is különbnek tartom magam az ő viselkedéséhez képest, mégis mindig én vagyok a szar senki,aki csak kussoljon és üljön csendbe.Mellesleg az illető már a vőlegényem...és mellesleg ma voltam nőgyógyásznál,aki mondta,hogy ha nem jön meg 21.-ig (ugyanis ma kellett volna) csináljak egy tesztet,mert nincs kizárva a baba.De ezt már mondani sem mertem neki...
2013. jan. 17. 19:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
ajj de egyébként meg annyira jó ember lenne és úgy szeretek vele lenni,de néha vannak ilyen kitörései és ilyenkor teljesen elszomorít.és mikor összeveszünk olyan dolgokat tud a fejemhez vágni,amin rögtön elsírom magam olyan rosszul esik.egyszer hozzám vágta azt, hogy "rosszabb vagy mint Kati"-->ő a volt barátnője 6évig éltek együtt,aztán vége lett a kapcsolatnak mert a csaj lejáratta ahol csak tudta és folytonosan megcsalta.Na most szerintem én nem vagyok ilyen.egyszer én is félre léptem (csókon kívül más nem történt) rettenetesen megbántam,de már annyira vágytam valakire aki megért.hozzáteszem akkor akartam elmenni itthonról,mert összevesztem a szüleimmel és le se szarta az egészet,hogy egyáltalán hova megyek,vagy mit fogok csinálni.Ez nagyon fájt nekem és akkor megtörtént életem legnagyobb butasága...
2013. jan. 17. 20:33
 12/24 anonim ***** válasza:
exem is pont ilyen volt. többek közt ezért is csak az exem.
2013. jan. 17. 20:34
 13/24 A kérdező kommentje:
de nem tudok elszakadni tőle és nem is akarok.és ha egyszer elhagyna valamiért ami nem tetszene neki a viselkedésemben,vagy akármi, én belehalnék.megjegyzem én 18éves vagyok (igen ilyen fiatal hozzá képest) tehát tudom vannak néha gyerekes megnyilvánulásaim,de amikor összejöttünk ő ezt tudta,számíthatott rá,hogy ez lesz...
2013. jan. 17. 20:37
 14/24 anonim ***** válasza:
na azért benned is van jócskán hiba.Most sokan írták itt hogy ilyen a pali, meg olyan a pali.De simán elképzelem hogy felkú*rod az agyát a baromságaiddal.ÉS azért viselkedik sokszor így.Mondd el neki mi nem tetszik....
2013. jan. 17. 20:37
 15/24 A kérdező kommentje:
persze,előfordul...és amikor már ki van akadva,sokszor húzom még jobban és beidegesedek én is,mikor épp lehet jobb lenne ha lenyugodnék.nem tudom elmondani neki.és pont ezen gondolkodtam,hogy már az rég rossz ha itt kell megosztanom a lelki gondjaimat és nem pedig vele.
2013. jan. 17. 20:40
 16/24 anonim ***** válasza:

"nem tudom elmondani neki.és pont ezen gondolkodtam,hogy már az rég rossz ha itt kell megosztanom a lelki gondjaimat és nem pedig vele."

Ezt nagyon jól érzed. Kommunikáció nélkül nincs kapcsolat. Egyszerűen nincs.

"de nem tudok elszakadni tőle és nem is akarok."

Egyébként te az a tipikus kérdező vagy, aki feltesz egy kérdést már eleve létező, kimondatlan előfeltételekkel az elfogadható válaszokat illetően, és ha olyat hall, ami ellenkezik az eddigi elképzeléseivel, akkor foggal-körömmel tiltakozik, hogy az nem úgy van, és ő nem hajlandó változtatni. Ha csak a saját megoldásaidat fogadod el a problémádra, akkor minek teszed fel a kérdésed publikusan? A kérdés költői, nyilván azért, mert önigazolásra vágysz, vagy csak egyszerűen végre ki akarod beszélni magadból a feszültséget valahol, és aztán valamivel nyugodtabban nyerni egy újabb hetet egy boldogtalan kapcsolatban, hogy aztán megint ott köss ki, hogy nem bírod tovább.

Nekem ez az utolsó válaszom ebben a témában, aki nem akar segíteni magán, azon felesleges segíteni akarni. Életed legnagyobb hibáját fogod elkövetni ezzel a házassággal, de aki szándékosan hülye akar lenni, azt nem lehet meggyőzni róla, hogy tud ő okos is lenni.

2013. jan. 17. 21:03
 17/24 A kérdező kommentje:
hmmm...félek.félek attól,hogy nem bírom nélküle,azért írtam ki,mert érdekelt,hogy csak én látom ezeket a dolgokat a hibáinak, vagy más is látja őket?!Lépni viszont nem merek.olyan dolgokat éltem át vele már így fiatalon is,amit nem adnék semmiért és senki másnak.Lehet,hogy másnak mondjuk semmit nem számítanának ezek(mert apróságok),mint pl szüzesség,életemben vele voltam először külföldön,ő az első igazi nagy szerelem a számomra,de attól tartok én nem az vagyok a számára,csak a száz harminckettedik akivel lefeküdt,kis időtöltés mikor itthon van és nem dolgozik,akin letöltheti az idegességét kiabálással(soha nem emelt rám kezet).De ha már egyszer megkérte a kezem csak nem azért tette,mert épp unatkozott...ezért nem tudok döntésre jutni. :S
2013. jan. 17. 21:15
 18/24 anonim ***** válasza:

Azt mondtam, nem írok többet, de nem tudom megállni, és tényleg féltelek tőle, hogy meg fogod győzni magad dolgokról, amik igazából nem léteznek.

Azért kérte meg a kezed, mert 33 évesen, ilyen mentalitással, ilyen hozzáállással a nőkhöz neki már nem fog jobb jönni valószínűleg, és ezt ő is tudja. Próbálja bebiztosítani magát. Amiket leírsz arról, hogy mit jelentesz neki, valószínűleg igazak, bármennyire is szomorúan hangzik a dolog. 33 éves férfi többnyire nem akar feleségül venni egy 18 éves lányt, csak ha mindketten rendkívüli érzelmi intelligenciával és érettséggel bírnak, vagy ha a férfi reménytelen. A ti esetetekben az előbbi biztosan nem érvényesül. Az ő viselkedése és a te tapasztalatlanságod és éretlenséged nem az a kombináció, amire vágynál, hogy legyen.

Sokat jelent az első szex, az első külföldi út, az első szerelem, de ezektől, és azoktól, amiket még leírsz, csak azt érzem még jobban, hogy nem látod a fától az erdőt, és nagyon rettegsz, hogy hogyan lehet nélküle élni, mert nem tudod még, hogy lehetséges, hiszen ez az első szerelem neked. Egy szerelmes embert nem lehet meggyőzni arról, hogy rosszra pazarolja az érzelmeit, de úgy tűnik, azt te is tudod látni, hogy ő nem viszonozza ezt a mély kötődést. Azért hangsúlyozom ezt, mert tudom, hogy nem volt alkalmad megtapasztalni, hogy milyen, amikor valaki tényleg le akarja hozni neked a csillagokat, amikor valaki úgy érez irántad, ahogy te most a férfi iránt.

Előbb-utóbb te magad fogsz eljutni oda, hogy felállsz és nem érzed majd úgy, hogy nem tudod megtenni. Addig csak azt lehet tanácsolni, hogy ne ugorj bele egy meggondolatlan házasságba, mert nem az lesz, aminek szeretnéd, hogy legyen.

Remélem, hogy egyszer megtapasztalod majd, milyen, amikor igazán szeretnek és emberként tisztelnek, nem pedig tulajdonként kezelnek.

2013. jan. 18. 01:15
 19/24 A kérdező kommentje:

tegnap eldöntöttem,hogy nem veszem fel neki a telefont,miután úgy váltunk el,hogy összevesztünk,végül este nem bírtam tovább és felvettem.mondta,hogy szeret,én nem mondtam neki,hogy én is,pedig nagyon is.

aztán ma mikor kérdeztem,hogy mikor jön át azt mondta,hogy majd holnap.Erre kérdeztem,hogy miért?dolga van? azt mondta,hogy különösebben nincs,csak úgy...

nekem sem kellett több.mondtam is neki,hogy eddig nem csinálta ezt és amikor csak lehetett átjött és most főleg ki kellene használni,hogy a héten nem dolgozik.végül is lehet csak viccnek szánta,vagy meg gondolta magát,mert átjött,de szinte semmiről nem tudtunk beszélni az alatt a 10perc alatt,aztán mondta,hogy haza megy,mert éhes és nem akar mindig nálunk enni és majd vissza jön.Igazából most kedvem sincs átmenni hozzá,mert nagyon úgy érzem,hogy bénán telne el a délutánom vele és tuti összevesznénk,mert lenne valami olyan,amiben megint béna lennék,vagy épp nem tetszene neki,nekem pedig egyenlőre elég volt abból amiket hozzám vág idegből,mert nagyon fájó dolgok.(Egyébként hajnalban megjött,tehát terhes nem vagyok) elkezdtem szedni ma a fogamzásgátlót(most először) és ezen is kicsit kiakadva és csodálkozva mondta,hogy miért reggel fogom szedni és miért nem este.SEMMI NEM JÓ MÁR NEKI AMI ÉN VAGYOK VAGY AMIT CSINÁLOK.és ez NAGYON FÁJ!! :S

2013. jan. 18. 15:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Persze, hogy fáj, ha a férfi, akit szeretsz, nem téged akar, csak valamit, amit kedve szerint használhat. Örülök, hogy nem vagy terhes. Legalább ilyen akadály már nincsen. Az, hogy mikor szeded a fogamzásgátlót, megint csak egy olyan dolog, amibe nemhogy belekötnie nem volna indokolt, de igazából mocskosul hálásnak kellene lennie, hogy megteszed és kiteszed a saját testedet annak, amit okoz. Ez egy gesztus és egy áldozat a részedről, és megköszönni kellene, nem beléd rúgni valamilyen álindokkal. Olyan, mintha kifejezetten keresné, hogy hol lehet valamin kiakadni. Ezt egészséges kapcsolatban higgadtan meg szokták beszélni, de nálatok még megbeszélni sem lehet dolgokat az állításod szerint. Nincs eszközöd igazából, csak az, hogy tűröd, hogy egy boxzsák vagy, amíg az érzelmeid a pozitív irányba billentik a mérleget, és amikor már nem billen át, akkor beletörődsz és keresel valaki mást, aki nőként kezel.
2013. jan. 18. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!