Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy amit neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amit neki lehet azt nekem nem? És már ha fel hív görcsbe van sokszor a gyomrom, hogy vajon most mi nem lesz jó neki?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ami számára természetes és ő csinálja abba én nem szólhatok bele,de ha én csinálom ugyan azt,akkor már ki van akadva és mindig azzal jön,hogy ennek következményei lesznek,ha folytatom?!például:nagyon utálom, ha káromkodik.többször mondtam már,hogy előttem ha lehet mellőzze már,mert nem szeretem,erre persze,hogy nem kapom meg,nagyon ritka,hogy én csúnyát mondjak,ahhoz nagyon idegesnek kell lennem,de előfordult egyszer,amire az anyja rá is kérdezett,hogy én tényleg ilyen csúnyán beszélek?(mert hallotta valakitől)persze leordított,hogy "vegyél vissza kicsi lány" stb... ő már cigizik egy ideje,régebben én is cigiztem,most megint elkezdtem,ugyanis folyton ezt látom tőle,mindig a szájában van és bevallom sűrűn vagyok ideges és kicsit helyre tesz.Többször mondtam,hogy tegye már le,mert rá fogok szokni.nem tette.kértem,hogy legalább értem tegye meg,nem tette.Erre ha én rá akarok gyújtani elkezd kiabálni velem.Még így is különbnek tartom magam az ő viselkedéséhez képest, mégis mindig én vagyok a szar senki,aki csak kussoljon és üljön csendbe.Mellesleg az illető már a vőlegényem...és mellesleg ma voltam nőgyógyásznál,aki mondta,hogy ha nem jön meg 21.-ig (ugyanis ma kellett volna) csináljak egy tesztet,mert nincs kizárva a baba.De ezt már mondani sem mertem neki...
2013. jan. 17. 19:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
xD lehet nem túl kedves fiatalember,de legalább nem akarja hogy dohányozz :D
2013. jan. 17. 20:03
 2/24 A kérdező kommentje:
de az,hogy már én bármit csinálok nem jó...ma nekem esett,hogy amikor náluk voltam és ő törölte le az asztalt meg lepakolt róla én kérdeztem,hogy segítsek-e,ennyin kiakadt mert szerinte nem kérdeznem kellett volna,hanem oda menni és csinálni...
2013. jan. 17. 20:07
 3/24 anonim ***** válasza:
Baromi jó hír, hogy még csak a vőlegényed, mert itt az ideje felállni. Ez már most sem egy egészséges és működő kapcsolat, eszedbe ne jusson így hozzámenni! Ennél csak rosszabb lesz. Aki hajlamos erre a teljesen indokolatlan, idióta viselkedésre, az csak jobban fel fog bátorodni, amikor már az "övé" vagy egy életre. Ne legyél olyan hülye, mint a legtöbb ember, aki érzi, hogy nem működik a dolog és nem lesz boldog, de inkább elnyomja ezt az érzést, és meggyőzi magát mindenféle mű érvekkel az ellenkezőjéről.
2013. jan. 17. 20:08
 4/24 A kérdező kommentje:
az olyanokat miért nem tudja hangoztatni,hogy de aranyos voltál amikor szó nélkül kiporszívóztad a szobám,vagy feltörölted a konyhát,vagy amikor az öcsém berugott a gimibe és a mentő vitte el össze takarítottad utána a hányást,mert én csak bénáztam...és még sorolhatnám...
2013. jan. 17. 20:09
 5/24 A kérdező kommentje:
egyébként ma volt az,mikor összekaptunk nála,ő le ment(az emeltről),hogy lent megvár,szedjem össze a cuccaim és hazavisz.le tettem a gyűrűt a laptopjára,hogy részemről ennyi volt,de nem bírtam megtenni.nagyon szeretem,de basszus miért ilyen velem?annyian mondják,hogy fogytam is,közben annyit eszek...szerintem ez is az idegesség....vagy én már nem is tudom.jelenleg is az lenne a legjobb ha elszívnék egy doboz cigit. na és mivan ha teherbe estem....bár szerintem kizárt,de az orvos nagyon nem zárta ki.
2013. jan. 17. 20:12
 6/24 anonim ***** válasza:
a tulajdonának tekint, nem vele egyenrangú félnek. az exem is ilyen volt, csak rosszabb.
2013. jan. 17. 20:20
 7/24 anonim ***** válasza:

Az egy nagyon okos pillanat volt, amikor letetted azt a gyűrűt. Értem, hogy szereted, de neked pedig meg kell értened saját magadat. Valószínűleg sokkal inkább függsz tőle érzelmileg, mint bármi egyéb, és el sem tudod képzelni, hogy van nélküle, rajta kívül élet. Pedig van, és ennél jó eséllyel boldogabb. Úgy tűnik, hogy vannak erős és vannak gyenge pillanataid. Az erős pillanataidban tudod, hogy ez nem fog működni, a gyengékben visszatáncolsz, mert félsz elengedni. De ha egy halom gyenge pillanatnak az áldozataként te is csak egy leszel a rengeteg boldogtalan feleségből, egy azok közül a nők közül, akik valami megmagyarázhatatlan dolgot nagyon szerettek a férfiben, aki egy darab tárgyként és a tulajdonaként kezeli őket, akkor nagyon meg fogod bánni, hogy nem tudtál erős lenni és becsülni magadat annyira, hogy felállj.

Ha terhes lennél, létezik az abortusz, és persze a saját dolgod, hogy ehhez hogyan állsz hozzá morálisan, de érdemes belegondolni, hogy milyen gyerekkora lenne annak az embernek egy ilyen környezetben. Azt meg verd ki a fejedből, hogy az legyen az érv a házasság mellett, hogy terhes vagy. Ez nem érv semmi mellett, és sosem sül el jól, hogy egy ilyen ok köt össze két embert.

2013. jan. 17. 20:21
 8/24 anonim ***** válasza:

és ők ilyenek, nem megváltoztathatóak. ők így érzik, hogy fontosak, hogy a másik azt csinálja amit ő akar. ez elfejlődhet egészen addig is, hogy olyanokat is megteszel a végén, amit nem akarsz, vagy olyanokat nem teszel meg, amit akarsz, és kiforgathat a teljes egyéniségedből és mindig egyre szomorúbb leszel. mert nem csinálhatod ezt, vagy azt amit igazán nemhogy szeretnél, hanem akarsz. ez sok frusztrációt vált ki.

szóval ti még ezen folyamat elején vagytok.

az ex is először csak ártatlan kérdésekkel kezdte, a végén már a kapcsolat végével zsarolt, ha nem lesz az, amit ő akar.

2013. jan. 17. 20:23
 9/24 A kérdező kommentje:
mondjuk nekem meg van egy olyan nagyon hülye szokásom,hogy be akarom osztani az idejét... tehát bármit csinálna,már rendelném ide,hogy minél többet legyünk együtt.(nem élünk együtt) eddig ő is bármi volt elhalasztotta,hogy velem lehessen,most pedig ma csodálkoztam is,mert nem is volt semmi konkrét dolog amit csinálni akart otthon,de nem jött át délután,mert mondta,hogy majd talál valamit,amit csinálni tud.talált is,játszott a számítógépén.hozzáteszem 33éves emberről van szó...ja és azt mondta,hogy azért nem jön át,mert egész nap együtt voltunk.(10re mentem orvoshoz,elkísért aztán ott voltam nála 14:30-ig.ez volt a nagy egész napozás)
2013. jan. 17. 20:25
 10/24 anonim ***** válasza:

Ez tipikusan az a szakasz a témáról való beszélgetésben, amikor mi mondunk valamit, amit nagyon nem szerettél volna hallani (hogy benne van a hiba és nem fog megjavulni), és erre nem is tudatosan gyorsan keresel valami hibát saját magadban, hogy meggyőzz minket, de leginkább magadat arról, hogy így máris indokolt a viselkedése.

Nem az. Nem tudsz semmit elkövetni, amitől ez a viselkedés a részéről indokolt és jogos lenne.

Jó, hogy látod a saját hibáidat, és érdemes is változtatnod rajtuk, ha gondot okoznak, de valószínűleg majd egy következő kapcsolatban.

2013. jan. 17. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!