Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erasmussal tanulok Lengyelben szeptembertől vagyok itt, és lehetőségem van meghosszabítani Csak a barátnőm azt mondta, hogy ő még egy félévet nem bírna ki.3 éve vagyunk együtt, és ha nem hosszabítok, akkor idén végeznék az egyetemen. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Jó lenne maradni, de őt se akarom elveszteni.2013. jan. 17. 11:43
11/19 A kérdező kommentje:
Mert ő OKJ-s képzésen van, én meg egyetemen, és csak egyetemista mehetett..
2013. jan. 17. 12:23
12/19 anonim válasza:
És? Azt ott lehet hagyni. Én mennék akárhová a szerelmem után. Kötelessége ez a másiknak.
21/N
13/19 anonim válasza:
Maradnék a helyedben.Egy ember sem ér annyit,hogy egy ilyen lehetőséget eldobj.
14/19 anonim válasza:
Emberek, tudjátok ti, mi az az Erasmus? Semmi pluszt nem ad csak jó buli egy kicsit külföldön lenni, a diplomán semmit sem dob. Egy szaktársnőm egy félévet kint volt (szintén Lengyelországban) és még szívott is, mert nem azt tanulták, amiket itthon a vizsgákon meg elvártak. Ráadásul alig értette, hogy miről karattyolnak az órán.
15/19 anonim válasza:
Nem olyan nagy táv. 2 hetente tudnátok utazni. Vagy passziváltasson ő és költözzön hozzád.
16/19 anonim válasza:
Pontosan mint amit a 14-es válaszoló mond… Az erasmus egy jó buli. Majdnem mindenkit átmegy ( a tök hülyék is szinte ) . Erasmusra se tanulni megy ki az ember. Semmit se jelent se hazai munka viszonyba se tanulás szinten. ( egy volt erasmusi diák ) Most még jó buli, de szerintem te már eldöntötted, hogy kint maradsz. A barátnődnek meg adj esélyt egy normális kapcsolatra ha már félévig hitegetted, hogy haza jössz ….. Én a barátnőt választanám.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :) Hát igen valaki szerint jól mutat az önéletrajzban, valaki szerint meg semmit se jelent...
2013. jan. 17. 16:54
18/19 A kérdező kommentje:
Hát nem mondanám, hogy az erasmus csak buli meg party...kicsit több annál és nem csak nekem. Igazi férfi nem hagyja ott a nőjét szövegre meg annyit: Én sem hagytam el, csak ez olyan lehetőség amit nem szabad kihagyni...ennyi...szerelemben meg kötelesség??...érdekes emberek vannak.....
2013. jan. 19. 20:51
19/19 anonim válasza:
Jézusom, mennyi h.ülye van.
A srác kint van külföldön, nem szórakozik, nem k-urvázik, TANUL.
Fel kéne fogni, hogy egy kapcsolat akkor kapcsolat igazán, ha a másikban bízni tudunk, és segíteni őt. Ha neki az az érdeke, hogy külföldön legyen, akkor az az érdeke. Sz@r szöveg, hogy "ha fontos, ne menj oda", meg stb.
Kérdező, én a magam részéről maradnék. A barátnődnek meg kéne értenie, hogy ha van közös jövőtök, akkor lehet, hogy érte is tanulsz, hisz később ebből lesz kenyér.
Idióta, picsogó r.ibancok, okádni tudnék tőletek.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!