Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 honapja vagyunk együtt, de Kedvesem negyedszerre is elöällt nekem azzal, hogy bizonytalan velem szemben, es nem tudja mi van vele. Szeret, de bizonytalan? Most en vagyok hülye, vagy ö?
Szoval mär nem az elsö alkalommal közli velem,hogy nem tudja mit akar tölem,ezert mär nem is fäj a dolog...Vagy inkäbb nem lep meg, tudom kezelni. Mintha mär nem värnek semmit a dologtol...
Kerek tanäcsokat,hogy mit ccsinäljak vele? Ugy erzem nem vagyok eleg jo neki,es nem engem keres...de akkor mert sir ha szakitunk,es mert keres meg utäna? Ez valami betegseg?Esetleg depresszio?
Köszönöm a välaszokat!
Adrienn
Ige...valoszinü igazad van,nekem kell lepnem,mert ö annyira bizonytalan,hogy meg lepni sem tud...
Köszönöm!:)
Nézd. Ha szerelmes lenne beléd, ha veled tervezné a jövőjét akkor nem lenne bizonytalan.
Valószínű hogy elvan veled, de nem te vagy az álmai nője.. Nem kell médiumnak lennem hogy megmondjam hogy amíg nem találja meg a tökéletes nőt addig elvan veled is legalább nem vagyok egyedül ok miatt.
Egyszerelmes ember legyen az nő vagy férfi nem bizonytalan, még akkor sem ha gondjai vannak, vagy depressziós. (ilyenkor pont a másik iránt érzett szerelme erősíti)
ma 11:25 vagyok
3 hónap szerintem egy szerelmes párnak bőven elég hogy őszinték legyenek egymással a szexuális hovatartozásuk kérdésében. Ha szerelmes lenne akkor őszintén elmondta volna már régebben is hogy meleg esetleg bi. Hiszen ez olyan dolog amit a másik féllel el kell fogadtatni. Ha az elején nem fogadja el, akkor nincs miért együtt lenni. Ezért is fontos az őszinteség.
Ha magad sem vagy biztos az érzéseidben akkor tessék kommunikálni egymással. Mindent meglehet beszélni ha leültök.
Bár nem állt módomban meleg vagy bi férfival járnom, de szerintem aki igazán meleg az nem fog egy nővel kikezdeni. Egyszerűen képtelen lenne bármiféle szerelmes érzelmet kiváltani belőle. Barátnak elfogadná, de szeretőnek, társnak nem. Akkor mindketten hazudnának egymásnak.. Miért nem beszéled meg vele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!