Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem megérteni a lányokat?
Figyelt kérdés
Azt hiszem kezdem megérteni, hogy mi mozgatja a lányokat: A legtöbb lánynál azt tapasztaltam, hogy bizalomra vágynak! Még a totál erős személyiségű lányok is egy olyan férfi karjaiba akarnak omlani akiben megbíznak...2013. jan. 17. 10:15
2/11 anonim válasza:
a lányok egy férfira vágynak aki megfelel minden igényüknek.
3/11 anonim válasza:
az a tuti,be futó egy. Lénynál ha,jó nagy a farkad hiddel nekem :-D
4/11 anonim válasza:
akkor én beszoptam :) B@sszátok meg! :D
5/11 anonim válasza:
áá nem biztos az haver!
Ma már lehet kapni f@szhosszabbítót is kösd be a lány szemét gyorsan húzd fel és mehet is.
6/11 anonim válasza:
Ez körülbelül olyan, mint azt mondani van egy nőd, mert a lábkörmének levágott darabját a kezedben tartod!
Ez semmi. Sokkal több kell egy nőnek, ahogy nekünk is több kell, mint szex és kaja.
28F
7/11 anonim válasza:
A bizalomra mindenkinek szüksége van!
Lehet egy hapsi akármilyen csudiszép is, de ha egy csapodár, megbízhatatlan alak, mehet a fenébe!
8/11 Hunter92 válasza:
Tudom, hogy melyik a gázpedál, akkor én már tudok is vezetni? :D A nőknek ennél sokkal komplexebb igényeik vannak. A bizalom egy alap elvárás, mindenkinek szüksége van rá.
9/11 anonim válasza:
kb. még 20 év és talán sikerül tejesen rájönni a dolgokra... Kb. + elérni a tökéletességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!