Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfiak! Hogyan álltok a 18-19 éves lányokhoz akik komoly kapcsolatot akarnak tőletek?
Szerintem elképzelhető,mondjuk egy 30-40 év közötti férfival én eltudnám képzelni így majdnem 22 éves fejjel.
De az én gondolkodásom komolyabb a kortársaimnál,szóval lehet,hogy ezért.
Szerintem ezt is nem a kor,hanem a személyiség válogatja,persze ésszerű kereteken belül ( azért egy 40 éves ne járjon egy 16 éves lánnyal)
21/L
Nem arról van szó, hogy egy 30 éves pasi nem vonzó, Sőt. Hanem inkább arról, hogy mi közös témájuk lehet a szexen kívül.
Én nem tudom elképzelni.
Sokszor még a 22-23 éves lányok is gyerekesek, nem gondolhatod, hogy majd leállok egy 18-19 évessel. Nincs kislányom komplexusom. Egy valamire való 30-as férfinek meg sem fordul ilyen a fejében..
F30
Már ne is haragudjatok, de én egy nőt szeretnék már ennyi idősen, nem pedig egy alig felnőtt lányt.
A csajok is nagyon el vannak szállva maguktól, maradjanak meg a saját kortársaiknál, és ne vrják már azt el, hogy egy jó és biztos lábakon álló hapsi az ő kezüket fogja meg. Nagyon vonzó a lány szemszögéből, de a 30-as pasi sem volt jó anyagi helyzetben 20-x kora elején.
Nálam az alsó korhatár 24-25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!