Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 feletti férfiak! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti férfiak! Hogyan álltok a 18-19 éves lányokhoz akik komoly kapcsolatot akarnak tőletek?

Figyelt kérdés
Elképzelhetőnek tartjátok hogy hosszútávon is működhet egy ilyen kapcsolat, ha komoly és érett a lány? Vagy meg sem próbálnátok?
2013. jan. 16. 18:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem elképzelhető,mondjuk egy 30-40 év közötti férfival én eltudnám képzelni így majdnem 22 éves fejjel.

De az én gondolkodásom komolyabb a kortársaimnál,szóval lehet,hogy ezért.

Szerintem ezt is nem a kor,hanem a személyiség válogatja,persze ésszerű kereteken belül ( azért egy 40 éves ne járjon egy 16 éves lánnyal)

21/L

2013. jan. 19. 20:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Személyes tapasztalat, én 19 a párom 31. Tökéletesen megértjük egymást. Jobban működik vele a kapcsolatom mint a korombeli fiúkkal. Még csak 5 hónapja tart de hosszúra tervezünk és egyszerűen imádjuk egymást. eléggé komoly a felfogásom talán ezért működik sőt biztos is vagyok benne.
2013. jan. 19. 20:24
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy egy 30 éves pasi nem vonzó, Sőt. Hanem inkább arról, hogy mi közös témájuk lehet a szexen kívül.

Én nem tudom elképzelni.

2013. jan. 19. 21:18
 14/24 anonim ***** válasza:
61%
Mondjuk a közös élet. Az h próbáljuk egymás életét jobbá tenni azzal h vagyunk egymásnak.
2013. jan. 19. 22:23
 15/24 anonim ***** válasza:
13. semmivel sem másabb mint egyik vagy éppen másik kapcsolat...szex, szerelem, érzelmek, stb..had ne soroljam..:)
2013. jan. 20. 12:48
 16/24 A kérdező kommentje:
Bármilyen közös témájuk lehet, miért ne lehetne!? Mondj már egy olyan témát, amiről elbeszélgetsz egy 30-as nővel, de egy komolyabb 19 évesnek nincs meg róla a véleménye!? Ez sem kortól függ, hanem a két fél érdeklődési körétől, érettségétől.
2013. jan. 20. 13:30
 17/24 anonim ***** válasza:

Sokszor még a 22-23 éves lányok is gyerekesek, nem gondolhatod, hogy majd leállok egy 18-19 évessel. Nincs kislányom komplexusom. Egy valamire való 30-as férfinek meg sem fordul ilyen a fejében..

F30

2013. jan. 27. 21:18
 18/24 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudjatok, de én egy nőt szeretnék már ennyi idősen, nem pedig egy alig felnőtt lányt.

A csajok is nagyon el vannak szállva maguktól, maradjanak meg a saját kortársaiknál, és ne vrják már azt el, hogy egy jó és biztos lábakon álló hapsi az ő kezüket fogja meg. Nagyon vonzó a lány szemszögéből, de a 30-as pasi sem volt jó anyagi helyzetben 20-x kora elején.

Nálam az alsó korhatár 24-25

2013. jan. 27. 21:43
 19/24 poiu ***** válasza:
3-4 év korkülönbség, tök normális.
2013. jan. 27. 21:51
 20/24 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem a 18 as kommentelőé! Köszönöm!
2013. jan. 27. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!