Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőkére szeretném festeni a hajam, de a pasim nem szeretné. Amit nem is értek, mert az előző barátnői mind szőkék voltak. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Bár már régóta együtt vagyunk, szóval nem azért akarom befesteni, hogy hasonlítsak valamelyik régi nőjéhez. Csak már egy ideje játszom a gondolattal. De azt mondta, hogyha befestem a hajam akkor többet be ne tegyem a lábam a lakásba, nyilván csak viccelt de akkor is.. Az én hajam, nem értem.2013. jan. 16. 15:59
11/11 anonim válasza:
lehet hogy nem akarja hogy a regi baratnoid tukrozd.. amugy meg nagyon szep az is ha sok vekony vagy kozepvastagsagu szoke melirokat rakadsz bele..egy ido utan ha mindig igy festeted be a barnabol nem sok fog maradni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!