Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú 3-4 évvel fiatalabb nálam,17 vagyok. Jól érzem magam vele stb. többet szeretne ő is, sok a közös ismerős. :/, mennyire rossz dolog összejönni vele? :/
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 22:38
1/19 anonim válasza:
magyarán 13-14 éves a fiú? fura, szerintem ez így nem olyan jól kivitelezhető
2/19 Mókusgyilkos válasza:
most 3 vagy 4?! nagyon nem m1 már ha nem szereted a börtön kosztot.
4/19 anonim válasza:
szerintem ne gyere össze vele, egy 13éves fiú nem tudná neked megadni azt amire 17 évesen vársz.. azt se tudják hogyan kell bánni egy nővel.:/
5/19 anonim válasza:
Ha bármelyik 17 éves ismerősöm, egy 13 éves fiúval összejönne, akkor nem bírnám ki röhögés nélkül. Aki nem így gondolja, és azt hiszi, hogy lehet normális kapcsolat egy 13-14 éves srác, és egy 17 éves lány közt, azt csak sajnálni tudom.
6/19 Mókusgyilkos válasza:
egyéb iránt: 14-17 annyira nem para szerintem.
7/19 anonim válasza:
Én is 14-re gondoltam,de ha 13 az úgy már tényleg fura.
8/19 Mókusgyilkos válasza:
Lasix: határeset. köztem és első bnőm közt 2 év volt. [14-16] és bőven kivitelezhető volt, elviselt volna a dolog még 1-2 plusz évet lazán.
9/19 A kérdező kommentje:
15 lesz nyáron
2013. jan. 12. 22:47
10/19 anonim válasza:
És te voltál 14?– Én még egy normálisan működő kapcsolatot sem láttam ebben a korban, úgy hogy a srác 3-4 évvel fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!