Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú 3-4 évvel fiatalabb nálam,17 vagyok. Jól érzem magam vele stb. többet szeretne ő is, sok a közös ismerős. :/, mennyire rossz dolog összejönni vele? :/
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 22:38
12/19 anonim válasza:
Sokan azt mondják, hogy a szerelemben a kor nem számít. Hát ez nem mindig van így igazából. Nem azt mondom, hogy ne gyere vele össze, ez mindenkinek a szíve joga döntése, de szerintem ő még kicsi hozzád. Ha tényleg szereted várj még vele pár évet, és utána sokkal működőképesebb lesz a dolog. :)
13/19 anonim válasza:
szerintem tök jó. majd veled együtt beengedik moziba a 16-os filmekre is.
14/19 Mókusgyilkos válasza:
igen én voltam 14, mert még nem láttál 1 értelmes 14 évest sem :D bár tény hogy ritka madár az olyan.
15/19 anonim válasza:
Hugh Heffner (82) új neje 22 éves.
16/19 Mókusgyilkos válasza:
a gazdagság kortalanná tesz.
egyénkét az ki a retek?
17/19 anonim válasza:
Azt nem mondhatod komolyan, hogy nem tudod, hogy ki az a Hugh Hefner!
18/19 Mókusgyilkos válasza:
így névről nem :D rá googleztem: a lila hálóinges vén fsz a playboyal :D így már tudom csak a nevéről nem volt halvány segéd fogalmam sem.
19/19 anonim válasza:
Azt bírom, hogy ezt mindenki ellenzi, aztán ha fordítva lenne (14L, 17F) akkor már senkinek se lenne baja... -.-"
Magamból kiindulva 3 év korkülönbség a csaj javára, az pont jó... de több is lehet, és már volt is rá példa, minden gond nélkűl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!