Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsee kérdése:

Szerintetek mi tartozik megcsalásnak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki mással testi, vagy lelki kapcsolatot létesítesz. És nem kell feltétlenül lefeküdni vele.
2013. jan. 16. 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:
4 éve élek a párommal,két éve már csak vagyunk egymás mellet!!Szilveszterkor találkoztam egy fiúval(fiatalabb tőlem 3 évvel)akkor ott az alkohol segítségével csókoloztunk azóta facén,meg sms-ben szoktunk beszélni.Nem vagyok belé szerelmes még vonzónak se mondhatnám ezt ő is tudja! a páromat szeretem de szükségem van rá!!Ez miért lehet??
2013. jan. 16. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az, ha bármi olyat teszel, mondasz, írsz, vagy gondolsz, amit nem tennél, írnál, mondanál, ha a párod ott lenne és tudna róla.
2013. jan. 16. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor valami nagyon hiányzik a kapcsolatból.
2013. jan. 16. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Jobb ha tudod hogy te érzelmileg és testileg is megcsaltad a párod. Sztem már nem is szereted csak megszoktad.
2013. jan. 16. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden olyan érintkezés, ami szexuális töltettel bír. Akár egy csók, sőt, akár az ölelkezés is lehet, nem a baráti ölelésre gondolok.
2013. jan. 16. 15:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Én biztos vagyok benne hogy szeretem a páromat nem csak megszokásból vagyok vele!!1 éve próbáljuk menteni a menthetőt de úgy érzem hogy ő már nem akarja,a kapcsolatunkban sok minden rossz de van nagyon sok minden jó is(pl. a két gyerek,azt hogy nekem ő volt az első és minden mellet mindig számíthatok rá)a baj csak az hogy már érzelmileg nem tudom hogy állunk!!Kérlek ez miatt ne ítéljetek el!!!!
2013. jan. 17. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!