Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem volt még viszonzott szerelmem 21-22 évesen akkor valami baj van velem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 02:54
1/5 anonim válasza:
Te nem viszonoztál szerelmet, vagy a te szerelmedet nem viszonozták?
3/5 anonim válasza:
Te mindenképpen úgy éled meg, hogy igen.
4/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy gond lenne. Nekem még nem volt viszonzott, viszont volt, amit én nem viszonoztam, azokat nagyon megbántam azóta. 20/F
5/5 anonim válasza:
A barátom 21 éves, én vagyok az első olyan szerelme, akivel viszonzott a dolog, mert kölcsönös a szerelem.
(volt korábban is rövidebb kapcsolata, de ott ő nem volt szerelmes, akibe meg az volt, azzal nem jött össze)
És nincs vele semmi baj!! :D
És velem se, még mielőtt azt képzelnéd, hogy valami bányarém vagyok, vagy bunkó, unalmas... vagy akármi, erről szó sincs! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!