Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen módszerekkel tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módszerekkel tartotok szeretőt?

Figyelt kérdés

Milyen indokokkal jöttök el otthonról, ami hihető és nem gyanakszik az asszony? És a szeretőnek mennyit mondtok el, beavatjátok hogy van valakitek, vagy inkább nem említitek neki és ilyen nem beszélek róla dolog lesz?

Mire kell nagyon odafigyelni? Pl. parfűm illat stb.

És az üzenetek, új facebook profilt érdems létrehozni a lányok hülyítéséhez, vagy hogyan tartsam velük a kapcsolatot? Esetleg két telefon? Ötleteket várom olyanoktól akik kerültek már hasonló helyzetbe, ráuntak az asszonyra aki menthetetlen minden próbálkozás ellenére...

2013. jan. 16. 01:35
1 2
 11/20 Pendulum92 ***** válasza:
Elhagyni meg nincs pofád, mert még is jobb, hogy van egy házicseléd...
2013. jan. 18. 08:23
 12/20 anonim ***** válasza:

Úgy látszik nem csak a kamaszok ilyen gyáva nyuszik manapság. Mit is lehet várni ha már idősebb korosztály is tagad terel és bújkál. Tudod a hazug embert előbb utolérik mint a sánta kutyát. Remélem Téged még még annál is előbb!

Miért nem lehet odaállni az asszony elé és megbeszélni vele a dolgokat??

Kell neked a botrány?

Értelmes felnőtt emberek megbeszélik egymás között a problámáikat. Csak a gerinctelen gyáva puhap*cs*k hazudoznak és bújkálnak össze vissza.

2013. jan. 18. 09:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Én megértem a kérdezőt nő létemre!

Nálunk is hideg a kapcsolat ott a gyerek, lassan 2 éves, imádja az apját, nem olyan egyszerű elhagyni valakit!

Alig van szex a kapcsolatunkban, minimális érintkezés, nincs csók, nincs ölelés, nincs semmi, csak hazajön a munkából, ami nem megterhelő...

És annyi.

Szia! Hogy telt a napod?

Szia jól és ennyi vagy még ennyi se!

Fiatal nő vagyok tele vágyakkal, már nekem is megfordult a fejembe hogy szeretőt tartsak!

Ítélkezni más felett a legkönnyebb!

Két telefon jó ötlet! Egy másik email cím, és keress valami helyet ahol "talizhattok" motelek nem jók mert nagyon drágák utána néztem már. De már létezik olyan, hogy párórára tudsz lakástbérelni ez beírod googlbe és kidob párat, meg a love.hu-n is reklámozzák. De az is jó ha szeretődnek van lakása :D

Együttlét után mindig zuhizz le!

Parfüm illatot könnyen kitudod magyarázni otthon, mivel gondolom dolgozol, és ott vannak nők is a munkahelyeden.

Okok amiért eljössz otthonról:

(én mostanában eljárok operába színházba a barátnémmal én azt mondanám oda megyek)

Vagy találkozol egy haveroddal (aki jó haverod legyen, hogy falaz neked)

Vagy valami fontos elintézni valód van...

Néha elmész kisegíteni valahová hogy több pénzetek legyen...

Ennyit tudtam segíteni.. :)

30L

2013. jan. 18. 09:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Én nem dolgozok a párom viszont igen, úgyhogy így könnyű megoldani. De viszont volt már olyan is hogy már megbeszéltem a randit és nem akartam lemondani olyankor azt mondtam, hogy orvoshoz megyek, anyámhoz megyek stb, valahogy mindig kivágtam magam.

A szerető tud a férjemről sőt ismerik is egymást.

Nekem a párom érzi a parfümöt (amit én magamra teszek aznap)mikor hazajön, de ennyi. Sőt írhatnék még durvábbakat, de ide azt hiszem elég ennyi.

Net nem játszik egyik sem tudja használni.

Nekem 1 telefonnal megoldható, levan némítva mindig.

Én a férjemre untam rá, sokéves szexmentes élet miatt, többek között.

2013. jan. 18. 10:39
 15/20 A kérdező kommentje:

hát már ne haragudjatok, egyáltalán nem láttok bele a kapcsolatunkba. mind ketten elég fiatalok vagyunk, és én még nem éltem ki magamat. ő fiatalabb még nálam is két évvel, ő még nem éli életének azt az időszakát amikor rájön ez az érdeklődés dolog... Együtt lakunk régóta, sokszor hazamegy, de ha sok a dolga akkor is legalább fél napot együtt vagyunk.

ő teljesen jól érzi magát velem, neki jó a szex de velem nem törődik hogy felizgasson rednesen vagy valami, teljesen nem érdekli, hiába próbálom megbeszélni vele.

most épp olyan szünetet tartunk. házasok szerencsére még nem vagyunk. de ez a helyzet akkor is nagyon necces, és aki élt már át hasonlót az szerintem megérti, hogy néha jó megoldás az úgymond megcsalás. az új lánynál legalább azt érzem hogy még nem játszotta el a bizalmamat, és nála megvan az esély hogy szerelmes tudjak lenni vagy valami. de a régi nélkül meg nagyon magányos lennék, mert az új keveset ér rá nagyon, heti 4-5 órát max :(

szóval olyan írjon aki tudja milyen egy több éves kapcsolat és ez a helyzet mielött ítélkezne.

2013. jan. 18. 11:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Na így már más.

Így már különösen szánalmas és szemét alak vagy! :D

2013. jan. 18. 11:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Szánalmas vagy! Húzd le magad a wc-n! Szégyen....

Úgy beszélsz mint az a mocskos szemétláda exem. Bár ő egy fokkal jobb legalább szakított velem miután talált mást nem csalt meg. Hánynom kell tőletek!!

2013. jan. 18. 11:56
 18/20 anonim ***** válasza:

"aki tudja milyen egy több éves kapcsolat"

Hát baromira nem olyan mint a Tiéd, már bocs.

Mi 8 éve vagyunk együtt a párommal de eszünkbe sem jutna mégcsak rá sem nézni másra! Úgy szeretjük egymást mint kapcsolatunk elején és a szex is fantasztikus!

Szóval kár a többéves kapcsolattal takarózni! Nem ott a gond hanem, hogy elhanyagoltátok egymást.

Viszont nagyon nem korrekt amit a barátnőddel művelsz. Ha kicsit is jelent még neked valamit legyél vele tisztességes dobd ki szépen ne húzd az idejét tovább ne hazudj neki ne hitegesd és főleg ne csald meg. Megérdemel valakit aki nem csak "unaloműző" pótléknak tekinti hanem tényleg szereti.

2013. jan. 18. 12:08
 19/20 Pendulum92 ***** válasza:

Legtöbben azzal takaróznak, hogy na de ott a gyerek, meg a ház, még sem olyan könnyű szakítani...

Te esetedben egyik sincs, csak egyszerűen kényelmes a tudat, hogy van valaki, aki szeret, miközben te máshol kalandozol.

Igen, eddig nem láttunk bele a kapcsolatodba, de most, hogy leírtad még szánalmasabb vagy.

2013. jan. 18. 12:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Pár éves kapcsolatnak nagyon nem szabad ilyennek lennie, ott valami nagyon el lett cseszve. Még ha több évtizedes házasság lenne akkor talán meg lehetne érteni, de ott se az a megoldás, hogy félrekefélek és jaj csak az uram meg ne tudja, hanem igenis le kell ülni meg kell beszélni elvégre (remélhetőleg) felnőtt intelligens emberekről van szó. Mindenre lehet megoldást találni. Neked sem kifelé kellene kacsintgatnod hanem megpróbálni megoldani a problémáitokat a barátnőddel mert erős a gyanúm, hogy neki fogalma sincs róluk! Tényleg nem értem mi olyan nehéz abban, hogy leüljünk átbeszélni a dolgainkat, én elmondom a problémáimat ő is elmondja mit tudna nyújtani segiteni a dolgok rendezésében, köttök valami kompromisszumot és újra minden tök happy. A szerelem előbb utóbb elmúlik de ha valakinek annyira szüksége van rá, fel lehet éleszteni. A szeretőt is kidobod majd ha már nem szereted? Vagy akkor keresel egy harmadikat?? Utána a negyedik és így tovább...

Nem a külső féltől kell várni a problémáid megoldását. Attól még a kapcsolatod sz*r marad. Össze is fogtok házasodni és a szeretőt kéred fel tanúnak? Vicces...ha van egy kis sütnivalód Te is belátod, hogy ez így nem működhet! Asszonyról pedig csak házasság után beszélhetünk így jogosan hitte azt mindenki, hogy több éves/évtizedes házasságról van szó.

2013. jan. 18. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!