Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti hány csajt tartoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti hány csajt tartotok egyszerre max?

Figyelt kérdés
Én 4-et
2012. aug. 23. 08:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha nincs konkrét barátnőm akkor amennyi éppen horogra akad. Ha van akkor csak ő van.
2012. aug. 23. 08:47
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő nem háziállat, vagy tárgy, hogy "tartsam". Mivel nem érdekelnek a futókalandok, így mindig csak egy hölgy van a fókuszban.
2012. aug. 23. 08:49
 3/16 ASOT ***** válasza:

Így van ahogyan az 1-es mondja.

Ha nincs fix, aki mellett letáborozok, akkor akár hetente más.

De viszont pár km legyen köztük.

2012. aug. 23. 08:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Rohadjon le a f@szod te mocskos g.ci. Mi az, hogy tartasz??? Mi vagy b@szod strici??? Nekem 1 lány bőven elég, aki viszont szeret.
2012. aug. 23. 08:50
 5/16 anonim ***** válasza:
14%

nekem van egyszerre kettő, apám is azt mondta hogy kell hétköznapi meg ünneplős, ezért legyen kettő, szóval én váltogatom őket, egyik nap az egyiket bas.zom meg másik nap a másikat...

és csak 14 éves vagyok, de hát aki ilyen jól néz ki.... mint én annak nem kell csodálkoznia

2012. aug. 23. 08:54
 6/16 ASOT ***** válasza:

szerintem a kérdező átvitt értelemben érti azt h "tartasz"

Nem pedig úgy, mint ha tartana otthon 6 kiskutyát és amikor jön egy új azt is befogadja és azt is eltartja....vagy tévedek? ugye nem?

Mert ha igen akkor tényleg gáz.

Amúgy nálam ez van hogy 2 hetente vagy hetente más lányt jelent ha nincs fix kapcsolatom, amíg nem szeretek bele valakibe :)

De nincs egyszerre 3-4, hogy mindegyikhez járok. Hanem újabb és újabb.

És szerintem amíg nincs fix kapcsolatom addig ez nem érdekes.

Éssssss! Ettől függetlenül 1 ilyen lányt sem tartok rib@ncnak! Nekem is jó neki akkro ennyi.

2012. aug. 23. 08:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem te vagy az aki az éjjel kérdezte ugyan ezt csak a csajoknak címezve, hogy hány pasit TARTANAK és te 6-ot mondtál... (a tartás szó buktatott le)...mi vagy te? hermafrodita?
2012. aug. 23. 08:59
 8/16 anonim ***** válasza:
Még csak egyet bírok el, de ha erősebb leszek, lehet még egy menni fog.
2012. aug. 23. 09:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

a Férfiak 1-et.

a visszaigazolást kereső faszik többet is! nincs max!

2012. aug. 23. 09:16
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
Tökmindegy. Annyit úgyse tudnak, mint ahány pasit egy csaj. ;D
2012. aug. 23. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!