Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hány csajt tartotok egyszerre max?
Figyelt kérdés
Én 4-et2012. aug. 23. 08:45
11/16 anonim válasza:
# 5/10
14 évesen több csaj is használgat szexre? Jó kis belevaló, dekoratív hímribi lehetsz te. :))
12/16 anonim válasza:
Ez a kérdés úgy gáz, ahogy van! Hogyan lehet valaki ekkora tahó, hogy egyszerre több nővel kavar, ráadásul nem is 2-vel, hanem már 4-gyel???
Na meg ez a "tartotok" kifejezés...
30/F
13/16 anonim válasza:
nagyszerű bizonyítványt állítottál ki magadról! gratulálok!
de mit akarsz ezzel? állva megtapsoljunk? még csak nem is dobogós a 4!
14/16 anonim válasza:
Ugyan. Négy nő használja szexre, ez már igazi tenyészbika. :DD Az a csoda, bírja tempóval. :/
15/16 Diavolino44 válasza:
Kell egy hetkoznapi meg egy unneplos! Ez kurv@ nagy duma, majd lefordultam a szekrol annyira rohogtem!
16/16 anonim válasza:
maximum 1-et. neked meg lohadjon le a tököd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!