Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nem szeret a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem szeret a barátnőm?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt, eggyüt vesztettük el a szüzességünket kb másfél hónapja. És kb 2 hete elkezdett nem érdeklődni utána (csak én kezdeményeztem minden beszélgetést és találkozást). Aztán már nem is akart találkozni velem, de nem szakítot és nem akart beszélni róla. Tegnap sikerült beszélnem vele a dolgokról és azt mondta "nem érzi ugyan azt mint régebben" és, hogy neki gondolkodni kell. Ma megkérdeztem és azt mondta, hogy nem tudja.És az a kérdésem, hogy reménykedhetek-e hogy együtt maradunk?

2013. jan. 15. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. És ezt azért mondom, hogy ne hitegesselek, ha már a barátnőd feleslegesen hiteget.
2013. jan. 15. 16:35
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem is felesleges... ha már itt tart, hogy gondolkodnia kell, annak nagyon ritkán van jó vége :(
2013. jan. 15. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismerős a szituáció sajnos.Annyit tudok mondani,hogy ebből Te nem fogsz jól kijönni,hacsak nem jön rá utólag,hogy milyen szemét és hülye volt,amire viszont kevés az esély.Szerintem Neked kéne Őt kidobnod,méghozzá most,mert így csak hiteget,az idődet és az energiádat rabolja feleslegesen.
2013. jan. 15. 16:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, mint akit helyetted talált! Mert talált, ez a duma azt jelenti.
2013. jan. 15. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!