Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nemrég ismertem meg az egyik bulin. Ő jött oda hozzám "csak úgy dumálni" és nagyon jót táncoltunk meg hülyéskedtünk. Azóta voltunk moziba meg elmentünk forraltborozni is, mindkétszer én hívtam el. De mikor mások társaságában vagyunk akkor egyáltalán nem mutatja ki, hogy szeret és nem is beszél velem nagyon magától. Szóval most nem tudom, hogy eláruljam neki, hogy mit érzek vagy ne mert ha meg visszautasít akkor oda a barátságunk. Szerintetek tényleg szeret vagy nem akar semmit igazából?2013. jan. 14. 23:36
1/6 anonim válasza:
Jól kihasznál. A barátaiddal ugyanezt teszi.
2/6 A kérdező kommentje:
És aki tetszik neki azt tudom, hogy az én sulimba jár csak sajnos másokat is ismer onnan.
2013. jan. 14. 23:38
3/6 anonim válasza:
Hát egy próbát megér,de ennyiből nem lehet tudni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha elment veled kétszer is kettesben valahova akkor biztosan bejössz neki valamilyen szinten. Kérdezd meg h csak barátkozni akar vagy valami többet mert mond meg h te többet szeretnél de nem akarod elrontani a baràtsàgotokat
5/6 anonim válasza:
Hát vannak a csaj ellen is szóló érvek, és van olyan dolog, amit rosszul látsz szerintem.
1. Egy-két randi után miért várod el tőle, hogy szeressen? Lehet, hogy ő ezt az egészet csak úgy élte meg, hogy csak egy pasi vagy, akivel smárolt egy bulin, utána haverkodott vele. Lehet, nem is randinak fogta fel. Főleg, ha annyira nem beszél magáról.
2. Ha én elhívnék egy lányt randizni, és ő utána társaságban nem is foglalkozna velem, és nem mutatna ki semmit irántam, akkor azt a csajt én hagynám a francba. Igazság szerint abból, amit elmondtál, arra lehet következtetni, hogy nem gondol komoly szándékkal rád. Bocsi, hogy ezt írtam. Tanácsot és véleményt kértél, és én így látom. Keress mást! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát szerintem megbeszélem velem aztán lesz ami lesz :)
2013. jan. 15. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!