Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít a másik illata?
Figyelt kérdés
Igaz volna hogy az illat alapján választunk párt? Észrevettem hogy egy srácnak aki nekem tetszik egy hosszú nap után nagyon hasonló az illata az enyémhez egy hosszú nap után....csak én többet használok dezodort és ne is olyan erős mert nő vagyok....lehet ha kevesebbet fújkálnám magam talán ő is elkezdene érezni vlaamit irántam? Tényleg ennyit számít a szag? Egyáltalán magunkhoz hasonló illatú párt választunk?2013. jan. 15. 15:52
2/18 anonim válasza:
hm, számíthat valamit, talán azért nincs barátnőm, mert bűzlök, mint egy 3 hetes Dromedár hulla?
3/18 anonim válasza:
Az illat rengeteget számít, én azokhoz kötöm az emlékeket is elég durván.
Az, hogy milyen párt választasz, mármint hogy mennyire hasonlít az illata a tiédhez, azt nem tudom. Az exeimnek mind más illatuk volt.
4/18 anonim válasza:
Sokat számít, és olyan párt választasz amilyen illat bejön. Persze ez nem minden esetben vagy így... De én nem tudnék egy ágyban aludni olyasvalakivel akinek az illata nem tetszik...
5/18 anonim válasza:
hát nekem mindig nagyon fontos volt a párom illata. és msot nem az az illat amit a parfüm/dezodor adja, hanem a saját illata. ha nagyon sokat vagyok együtt a párommal az én illatom rá, az övé pedig rám kerül és kicsit keveredik tényleg.
18N
7/18 anonim válasza:
Semennyit. KAmu az egész. Kb. három méter távolságról első látásra szeretek blee a nőkbe úgy,hogy utána fél évig nem tudom a fejemből kiverni. De az illatukat még egyiknek sem éreztem,vagy ha mégis nem figyeltem oda rájuk. Semmi nem jelent szerintem. HIába van jó illata egy nőnek, ha ránézésre már hánynék tőle, vagy éppen elszörnyülködnék a görénységi színtjén. Akkor aztán kúrhatja a jó illatélményt.
8/18 anonim válasza:
Állítólag a nők jobban az illat alapján választanak de nem feltétlenül tudatosan.
9/18 A kérdező kommentje:
3 méterről pillanat alatt beleszeretni? Hűha, nekem az ilyesmi hosszú idő alatt megy...nekem egy pillantás nulla, csak felszínesség. Megfog egy tekintet, de beleszeretni? Soha
2013. jan. 15. 15:59
10/18 anonim válasza:
Csak az számít, abban vannak a feromonok. Ha nem tetszik a párod illata, akkor nem tart sokáig a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!