Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehet a barátomnál?
Ezt most mire lehet vélni? Távkapcsolatban élek a barátommal, már elég rég óta együtt vagyunk. Valamelyik nap beszélgettünk valamiről az interneten jókedve volt meg minden, és egyszer csak teljes megváltozott egyik pillanatról a másikra. Azóta ha fent van interneten nem ir nekem, ha ráirok vagy nem ir vissza vagy nagyon durván beszélget velem. Tegnap megprobáltam rendesen elbeszélgetni, hogy mi a baja esetleg velem van-e baja, azt mondja, hogy nincsen semmi gond minden rendben van. Amikor megkérdeztem tőle hogy szeret-e még csak annyit válaszolt h semmi közöm hozzá mert h ma senkinek semmihez semmi köze... Amikor meg elakarom engedni, hogy akkor legyen vége hátha úgy jobb lesz neki nem engedi. Most akkor vajon szeret, vagy csak szórakozik már velem? jobb lenne ha abba hagynám vele?
19/L
nem biztos hogy miattad ilyen
lehet hogy valami teljesen más baja van csak nem akar beszélni róla
próbálj meg a közös ismerőseitekkel beszélgetni róla (persze ne konkrétan kérdezd meg csak úgy véletlenül hozd fel, hogy nehogy megsértődjön a barátod ha esetleg megtudná)
Szerintem nagyon bunkón viselkedik a barátod... Az a baj, hogy azt látja, akárhogy beszélhet veled, mert amikor szakítással fenyegetőzöl, akkor is azért teszed, hogy "neki jobb legyen".
Én a helyedben megmondanám neki, hogy vagy elmondja, hogy mi a baja, hogy meg tudjuk beszélni, vagy szakítok, mert NEKEM elegem van ebből.
Ez ugyan kockázatos játék, de hidd el, ha továbbra is hagyod ezt neki, egy idő után semmi tiszteletet nem fogsz kapni tőle.:( Nem szabad hagynod szerintem, hogy a lábtörlőjeként bánjon veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!