Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó az ha a facebook jelszót megadjátok egymásnak párkapcsolatban?
hogy mi a veszélye? ha kicsit is olyanabb az egyik fél, akkor mindenen behisztizik, felhúzza magát
erre rámehet a kapcsolat
nem véletlenül van mindenkinek külön fiókja, vagy ha vkinek nem tetszik,akkor csináljanak közös fiókot
Miért lenne a megcsalás esélye kevesebb...ehhh...te biztos lány vagy...csak egy lánynak jut ilyen az eszébe....
Az ismeröseit, postokat látod egyébként is...ha megakar csalni, megmondja az illetönek, hogy facen ne írj mert nézi a csajom...vagy ha vált is levelet vkivel kitörli és nyoma sincs már.....
De szerintem nem nyerö ilyet kérni...
Szerintem úgy tök normális,ha természetesen kerül elö ilyen pl.:"lépj be nekem,és nézz meg valamit",vagy ilyesmi(nálunk így volt),de úgy,h "na szivem akkor hozz papírt,tollat jelszavakat cserélünk" úgy nagyon gáz!
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!