Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban nagy ez a magasságkülönbség?
Hű, hát jó nagy különbség, de miért lenne gond?:) Nem ez számít, maximum megnéznek az utcán titeket, de kit érdekel? Ha szeretitek egymást miért okozna gondot?:)
Én is picike vagyok, a párom meg magas, mondjuk nem ennyire, de így is szinte mindenki megjegyzi, hogy milyen pici vagyok, de nem bántó céllal.
20/L
Bizony nem kicsi... Mondjuk eleve a 205 centis magasság kényelmetlen lehet, hiszen a világban a dolgok nem ilyen méretű emberekre vannak tervezve. És az is biztos, hogy egy ilyen párt biztosan meg fognak bámulni. De ha a párt ez nem zavarja, és egyébként jól megvannak egymással, akkor minden rendben van.
Egyébként nekem volt egy barátnőm, aki 154 cm magas volt (én 178 vagyok), és engem zavart a különbség. Nem is tartott sokáig... De hát ez szubjektív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!