Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Milyen mértéket ölt nálatok a féltékenység?
2
Ha az adott lány szeret téged, akkor a többi pasi számára semleges. Egyszerűen nem férfiként tekint rájuk..Nem tudom érted-e a különbséget..mint férfi nem veszi őket észre...
Nincs vele különösebben bajom. Az exét utálom, bár tudom, hogy okom nincs a féltékenységre..egyszerűen csak nem szeretem azt a lányt.
Neki rosszabb lehet. Mindketten ugyanarra az egyetemre járunk és hát nem egy lányos kar... Lényegében 3-4 lány barátnőmet leszámítva, fiúk vesznek körbe. Az exem nem bírta elviselni ezt, a mostani párom hálisten igen. :)
Hát ha már beszélgetni sem beszélgethet a párod ellenkező neműekkel, akkor ott valami nagyon nincs rendben VELED.
Amúgy meg igaza van az elsőnek, ha meg akar csalni úgyis megfog... és amúgy is csak azt viszik, akit lehet. De akit lehet, azért meg nem kár. Ennyi.
Tegnap egész nap egy fiú csoporttársammal voltam, mert együtt tanultunk + vizsgáztunk, utána késő estig söröztünk és beszélgettünk.
A vőlegényem nem féltékeny, tudja, hogy őt szeretem, és megbízik bennem. Nálunk ilyenért sosincs vita.
0% egyáltalán nem vagyok féltékeny a barátnőmre, soha nem is voltam, mert mindegyikben megbízom. az hogy eljátssza a bizalmamat, meg csakis rajta múlik.
De ha vihető akkor vigyék is a p*csába.
Én úgy vagyok vele, hogyha szeret, akkor szeret és nem lehet elvontatni sem. Vagyis nyertem, mert tudom hogy szeret
Ha nem szeret, akkor megcsal, és kiderül. így is nyertem, mert legalább nem vagyok olyannal aki nem érdemel meg!
Kedves utolsó, azért az élet nem ilyen egyszerű.
Több ismerősöm van, akiknek félrelépett a férje, mert olyan helyzet adódott. És mégis kibékültek, mert a legtöbbször oka van annak, ha férfi félrelép.
Egy hosszú távú kapcsolatban vannak mélypontok, és ha épp rosszkor talál rá egy rámenős csaj, nem biztos, hogy a férfi nemet tud mondani. Mert mind esendő.
Úgyhogy jobb inkább, ha az ember nem ad nekik ilyen lehetőséget.
Sok egyedülálló nő van, aki szívesen levadászná más pasiját, szóval jobb azért figyelni. Persze az az igazi, ha jó a kapcsolat, mert akkor nagyobb az esélye annak, hogy nemet tud majd mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!