Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élők! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők! Milyen mértéket ölt nálatok a féltékenység?

Figyelt kérdés
Az a normális,amikor a pár nyitott és bármelyikük bátran,bármikor beszélgethet ellenkező neműekkel,vagy az,ha kizárólag csak azonos neműekkel barátkozik?Fogalmam sincs,hogy van a mérce.Ti hogy viszonyultok ehhez a kérdéshez?

#féltékenység #eiversüchtig
2013. jan. 12. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Figyelj csak, bárki bármikor megtudja csalni a másikat-ha (!) akarja.Ez nem attól függ hogy valakinek milyen nemű barátai vannak.
2013. jan. 12. 13:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Eléggé féltékeny vagyok barátnő Fiu barátaira.
2013. jan. 12. 13:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Neki is vannak lányhaverjai, nekem is 3-4 fiú barátom Eleinte zavart mindkettőnket, de ma már nem. Amúgy ha bármi van, mondjuk rászáll egy csaj, vagy rám egy fickó, akkor arról tud a másikunk, de nem ver szét senki senkit :D
2013. jan. 12. 13:34
 4/13 anonim ***** válasza:

2

Ha az adott lány szeret téged, akkor a többi pasi számára semleges. Egyszerűen nem férfiként tekint rájuk..Nem tudom érted-e a különbséget..mint férfi nem veszi őket észre...

2013. jan. 12. 13:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Nincs vele különösebben bajom. Az exét utálom, bár tudom, hogy okom nincs a féltékenységre..egyszerűen csak nem szeretem azt a lányt.

Neki rosszabb lehet. Mindketten ugyanarra az egyetemre járunk és hát nem egy lányos kar... Lényegében 3-4 lány barátnőmet leszámítva, fiúk vesznek körbe. Az exem nem bírta elviselni ezt, a mostani párom hálisten igen. :)

2013. jan. 12. 13:37
 6/13 Hanariko ***** válasza:
100%

Hát ha már beszélgetni sem beszélgethet a párod ellenkező neműekkel, akkor ott valami nagyon nincs rendben VELED.

Amúgy meg igaza van az elsőnek, ha meg akar csalni úgyis megfog... és amúgy is csak azt viszik, akit lehet. De akit lehet, azért meg nem kár. Ennyi.

2013. jan. 12. 13:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Tegnap egész nap egy fiú csoporttársammal voltam, mert együtt tanultunk + vizsgáztunk, utána késő estig söröztünk és beszélgettünk.

A vőlegényem nem féltékeny, tudja, hogy őt szeretem, és megbízik bennem. Nálunk ilyenért sosincs vita.

2013. jan. 12. 13:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Beszélgetni lehet, persze. De alapvetően nem hiszek a fiú-lány barátságban, az egyik fél mindig többet akar. Úgyhogy én nem nagyon engedném, hogy a lánybarátaival járjon el szórakozni. Szerencsére nincsenek is neki. A kolléganőivel jóban van, sokat szoktak beszélgetni, akár bizalmas dolgokról is. Rájuk nem vagyok féltékeny, de szeretem, ha a szabadidejében velem van.
2013. jan. 12. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:

0% egyáltalán nem vagyok féltékeny a barátnőmre, soha nem is voltam, mert mindegyikben megbízom. az hogy eljátssza a bizalmamat, meg csakis rajta múlik.

De ha vihető akkor vigyék is a p*csába.

Én úgy vagyok vele, hogyha szeret, akkor szeret és nem lehet elvontatni sem. Vagyis nyertem, mert tudom hogy szeret

Ha nem szeret, akkor megcsal, és kiderül. így is nyertem, mert legalább nem vagyok olyannal aki nem érdemel meg!

2013. jan. 12. 17:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, azért az élet nem ilyen egyszerű.

Több ismerősöm van, akiknek félrelépett a férje, mert olyan helyzet adódott. És mégis kibékültek, mert a legtöbbször oka van annak, ha férfi félrelép.

Egy hosszú távú kapcsolatban vannak mélypontok, és ha épp rosszkor talál rá egy rámenős csaj, nem biztos, hogy a férfi nemet tud mondani. Mert mind esendő.

Úgyhogy jobb inkább, ha az ember nem ad nekik ilyen lehetőséget.

Sok egyedülálló nő van, aki szívesen levadászná más pasiját, szóval jobb azért figyelni. Persze az az igazi, ha jó a kapcsolat, mert akkor nagyobb az esélye annak, hogy nemet tud majd mondani.

2013. jan. 12. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!