Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Milyen mértéket ölt nálatok a féltékenység?
Ez baromság úgy ahogy van. Ha én szeretem a barátnőmet, akkor jöhet 15 playmate is, nem fogok velük félrelépni!
"Mert mind esendő. "
Én nem vagyok az! Én tudom hogy nekem mi fontos és mi nem. Egy 15 perces gyönyörért nem fogok éveket a kukába dobni az életemből!
"És mégis kibékültek, mert a legtöbbször oka van annak, ha férfi félrelép. "
A nő tudja. Én biztos nem bocsátok meg annak aki megcsal a hátam mögött!
Hogy más mit csinál az az ő dolga. Nekem elég a saját életemet élni, had ne éljem és hozzak már más helyett is döntést!
Az életünket a döntéseink határozzák meg. A döntéseinket meg mi.
Ha reggel későn kelsz, és kapkodsz és kiborítod a kávét, akkor lehet mérgelődni és még több időt elpazarolni a mérgelődésre, meg lehet nagy lélegzetet venni 3mp alatt feltakarítani és tenni az ember dolgát tovább.
Egy probléma olyan nehéz amilyen nehéznek te beállítod. Ha úgy állsz hozzá hogy lehetetlen megoldani, akkor nem is fogod tudni megoldani.
A élet egyszerű, csak egyszerűen kell nézni, és a dolgokat nem kell túlbonyolítani. Ennyi az egész nyitja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!