Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy neten keresztül csábítok el egy lányt?
Most úgy csinálsz, mintha nem ismernéd a nőket. Elég sok nő elgondolkodik a szakításon, persze nem mondogatja állandóan. Nem nehéz egy nőt kibillenteni a lelki egyensúlyából. Nem egy barátom már házas és ezerszer veszekedett és "majdnem szakított" vagy időlegesen szakított a párjával.
Egyébként ezek a "se veled, se nélküled" típusú kapcsolatok igen erősek szoktak lenni, mégha a látszat alapján ez nehezen is hihető/érthető.
Ha erre tudnám a biztos választ, akkor én lennék a legokosabb a világon. :)
Nem tudom biztosan, szerintem ő sem tudja. Vannak olyanok, akiknek mindig kell, hogy mások is "rajongjanak" értük, nem csak a barátja. Unatkozik, nem tud magával mit kezdeni, kell neki egy kis flört. Vagy esetleg kevesekkel jön ki jól és azt hiszi, hogy ezzel tarthat a közelében.
Vagy mondjuk szimplán labilis érzelmileg. Akármi lehet.
Ha szereti a barátját, akkor nem kell erőltetni (szerintem). Vannak időszakok, amikor nem tökéletes a kapcsolat, vagy éppen az egyik fél kizökkenthető. Ettől még nem tudod, hogy mi is az igazán, ami őket összetartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!