Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy elveszítem a barátom. Tehetek valamit ebben az esetben?
1 hónapja járunk és tegnap belekezdtem vele egy csúnya veszekedésbe. Eleinte ő semmit nem szólt, csak pár órával rá hívott fel, hogy lemondja az aznapi randit és hogy most el fog gondolkozni, vajon egyedül akar-e lenni, vagy velem. Szerinte sokat veszekedünk és már most sok gondunk van, hozzátenném a volt barátnője az egyik legnagyobb gond. Azt mondja nekem minden bajomra van és ő ezt nem szeretné tovább, ha így folytatódna. Megígértem neki, hogy befejezem ezt, mára meg is beszéltünk megint egy talit. 1 órája felhívott, hogy nekem mikor jó, mondtam, hogy 4-5 körül, de csak húzta a száját, hogy majd meglátjuk... félek, hogy megint le fogja mondani.
Tegnap bevallottam neki, hogy már kezdem megszeretni és ő is elmondta ugyanezt, hogy akar engem, de nem hiányzik neki a veszekedés.
Tehetek most valamit, vagy hagyjam rá az egészet, hadd döntse el maga? Van még eslyem? Vagy csak hülyít?
ha még csak egy hónapja vagytok együtt, de már szerinte sokat veszekedtek, akkor valószinűleg ezért nem akarja folytatni.
Ne erőltess semmit, hagy döntse el ő mit akar. Ha nem akaja esetleg folytatni akkor el kell fogadnod és tiszteletben tartanod. egy hónap után ez azért sok, nem biztos hogy van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!