Félek elveszítem, és a jeleit is látom már, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel a kapcsolatom nagyon változó mostanában, én szeretem, ő is engem, de egyre több a nézeteltérés, képesek vagyunk apró dolgokon veszekedni, és az a tökéletesen harmonikus kapcsolat, ahogy ez eddig ment már nincs. Változtatnom kéne? Akár teljesen alárendelném magam az ő igényeinek, ha erről van szó, csak ne veszítsem el... Ez elítélendő? L/172009. szept. 17. 13:30
1/3 anonim válasza:
Ilyen velem és az én barátnőmmel is volt. Úgy 1-2 hónapig tartott, végül kitaláltuk, hogy mikor látjuk, vagy megérezzük a másikon, hogy most eléggé feszült a levegő, akkor egyszerűen csak nem szóltunk egymáshoz. Lenyugodtunk és utána elkezdtünk hülyülni, minden ment tovább, mintha semmi különös dolog nem történt volna. Változtál az utóbbi időben? Mert ha nem, akkor szerintem nem kéne változnod, ha pedig nem vagy biztos benne, akkor megkéne tőle kérdezned. Csak 1 tipp.. és sok szerencsét
2/3 anonim válasza:
Nem kell változnod miatta. Az az igazi barát, aki saját magadért szeret, nem pedig azért, mert az ő igényeihez igazodsz. Szerintem az lehet az oka, hogy a hozzád hasonló korú fiatalok sokat változnak, és ti ketten más-más irányba változtok. Beszélj vele, mondd el neki, mit gondolsz a barátságotokról, és kérd meg, hogy ő is mondja el!
3/3 A kérdező kommentje:
Háát, köszi mindenkinek. Annyira egyszerű az, hogy beszéljek vele erről őszintén, hogy meg sem fordult a fejemben. Mindenképpen tenni szerettem volna valamit, hogy ez változzon, de rászánom magam, talán könnyebb lesz utána.
2009. szept. 17. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!