Úgy érzem, elveszítem a barátnőmet. Mit tehetek?
Sziasztok!
Most kerültem középsuliba, teljesen egyedül voltam. Elkezdtem barátkozni, és lett pár jó barátom, és egy legjobb barátnőm.
De most mintha elszakadnánk egymástól. :S Régebben mindig nevettünk, semmi gond nem volt, most meg minden hülyeségen összekapunk, és mintha kerülnénk is egymást... Régebben semmi rosszat nem tudtam róla mondani, most meg úgy érzem, hogy elkényesztetett, beképzelt, gyerekes. Vannak persze jó pillanatok, de máskor szinte idegesít, hogy ott van. :S
Nem szeretném elveszíteni, mert nagyon szeretem, de olykor nagyon nehéz elviselni!Már nem érzem azt a szeretetet, mint év elején, és ez hiányzik, mert ő volt az első igazi barátom életemben. :(
Mi történik? Szerintetek megmenthető még a barátságunk? Ha igen, hogyan?
14L
igen megmenhető...
viszont azért mindkettőtöknek tennietek kell...
több közös program kell és a legfontosabb egy kibeszélős este ahol elmondjátok egymásnak az érzéseiteket!!!! :):)
és ha őszinték lesztek és tesztek a helyzet ellen akkor minden rendbe fog jönni :):)
Köszi. :)
Pénteken el fogunk menni moziba, aztán kajálni, utána pedig nála alszom! :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!