Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagy a párodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagy a párodnak legkedvesebb exére?

Figyelt kérdés
ex, féltékenység

2013. jan. 14. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8-aska, az, hogy egy pasin bosszút akarsz állni, még nem fog sikerülni:DD

Arról már ne is beszéljünk, hogy a vágyálmaidat ne megtörtént eseményként taglald:DD

pápá

2013. jan. 17. 14:16
 12/18 anonim ***** válasza:
NE reménykedj,ezek nem vágyálmok...ha akarnám ,simán le tudnám buktatni az ex-em...híváslista a telómban,sms-ek tőle,vagy pl: a ma reggeli "piszkos" törölköző...:-)Kell ennél több? Esetleg a videó,amit felvettünk a múltkor,hogy tudja néha nézni...csak egy másik sms a csajnak,hogy a 3 tlója közül melyikbe nézzen bele...:-) na kopp..
2013. jan. 17. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
12 babyke, ne erölködj-érted, feltudod fogni?:DDD vagy megint valami probléma van az értelmeddel?:DD
2013. jan. 17. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

"ha akarnám ,simán le tudnám buktatni az ex-em.."

Aha, azért van szükséged a netre:XDDDDDDD Nem véletlenül nem mersz a szeme elé kerülni, ne hogy úgy járj mint multkorában:DD

2013. jan. 17. 14:38
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem valakivel nagyon össze keversz...én nem jártam sehogy...és nem erőlködöm...szóval adhatnál valami támpontot,hogy kivel azonosítassz,mert így elég kellemetlen..pl:egy életkort,hogy hány évesnek gondolsz,vagy egy helységnevet.
2013. jan. 17. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
ja,és kinek nem merek a szeme elé kerülni? MEg hogy jártam? EZ elég zavaros...igazából én vagyok az,aki többször is megpróbálta megkeresni a r.bancot,csak menekült előllem...szóval hogy is van ez?
2013. jan. 17. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
látod,látod "kedves" 53%-os...csak arcokodsz megint...annyira nagyra tartjátok magatokat,hogy nem láttok az orrotoknál tovább...ezért is tartok ott az ex-el,ahol tartok...ha a kis r.ngyója hitt volna nekem,már rég nem lennének együtt...de nem hitt...a szarvai meg egyre nagyobbak...én már nem erőltetem hogy megtudja és nem is akarok a pasin bosszút állni...egyszerűen jó vele a szex,ennyi.Neki is velem,jobb mint a másikkal,heti 3-4 alkalom hogy együtt vagyunk,az pedig sokat elárul a másik kapcsolatáról.Ideje lenne már kicsit magába nézni néhány embernek,és elfogadni a valóságot,mert pont ugyanazt kapja vissza az élettől,amit ő adott nekem.Ja,és hogy fokozzam:nagyon sok ember tud a viszonyomról az ex-el:konkrétan "lebuktunk " már mind a két testvére,az anyja a (volt) kollégák,szomszédok előtt is.Ideje abbahagyni a strucc politikát és felemelni a fejet a homokból :-) álomvilág....ez nem az..ez a könyörtelen és fájó valóság bizonyos embereknek.
2013. jan. 17. 16:35
 18/18 andika8516 válasza:
kedves utolsó.Én elhiszem,hogy van ilyen...én is tudok az öcsém viszonyáról az ex-ével,én falaztam már többször is.Csak zt nem értem,hogy lehet egy férfi-még ha testvérem is-ennyire gerinctelen.Tény,hogy utálom a nőjét,mert tönkretette az öcsém családját,de az öcsém se szeretheti.és nem is nagyon szereti-mert húz vissza a szíve az ex-hez.Ezt ő mondta,csak az ex meg addig nem veszi őt komolyan,amíg nem bizonyít neki,aminek első lépése,hogy szakít a csajjal...amit az öcsém gondolkodás nélkül meg is tenne,ha adnará a nő lehetőséget,ugyani ő azt várja,hogy a nője bakizzon és kidobhassa.
2013. jan. 17. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!