Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi pénzre van szükség egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzre van szükség egy párkapcsolat elkezdéséhez?

Figyelt kérdés
randik, ajándékok, utazás, stb.
2013. jan. 14. 11:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Volt, amikor táskeresőztem és szinte minden nap volt egy randim. Lazán el lehet veri havonta egy minimálbért. Ezért a lehető legolcsóbb helyet választottam. Nem az összegtől függ a kapcsolat jövője.

Aztán voltam olyan helyzetben, hogy szinte egy fillérem sem volt. Mégis megismertem valakit. Évek óta működik az a kapcsolatom.

2013. jan. 14. 12:09
 32/43 anonim ***** válasza:
Szoval erted mit mondok, ha rakerdezel, hogy hogy fizessetek akkor nyilvan azt fogja mondani, hogy a sajatjat fizeti, mert ciki lenne neki azt mondani, hogy hat fizess Te :) de ettol a szitutol meg kellemetlen erzese is lehet. Ezt most csak az elso randira mondom. Mert az elso randi sorsdonto lehet :)
2013. jan. 14. 12:11
 33/43 anonim ***** válasza:
Én amugy azt szeretem a legjobban ha olyan helyre ulunk be dumalni ahol a pultnal kell kerni es egybol fizetni es akkor egy kort a srac fizet, egyet en, felvaltva. Legjobb szitu.
2013. jan. 14. 12:19
 34/43 anonim ***** válasza:
Amint láthatod nem kell sok!
2013. jan. 14. 12:46
 35/43 anonim ***** válasza:

Lássuk csak... a párom a legelső randik elején felvitt a hegyekbe, ez olyan 50 km volt odavissza, tehát ennyi a benzinköltség, de csak sétálgattunk. Egyszer elvitt étteremben, innen pár 10 km-re.. tehát kaja+benzin, egyszer meghívott kávéra, egyszer pedig moziba, ahol kértem egy kólát és slussz. Egyszer meg elvitt a plázába vásárolni, de sehova nem ültünk be. A benzinárakat nem tudom belekalkulálni, mert nem tudom mennyit fogyaszt a kocsija.

Tehát: kávé, étterem kb: 5500 ft

-mozijegy, kóla kb 2000 ft

-bonbon és virágok: kb 2000 ft

Szerintem ez egy hagyományos udvarlás, és nem nagyok az elvárásaim, azóta pedig igazán nem is járunk sehova, tehát nem kell folyton a pénzt költeni a nőkre...

2013. jan. 14. 12:51
 36/43 anonim ***** válasza:

Azért az sem árt, h a jól nézel ki, jó ruhákban jársz. Adsz magadra, sportolsz. Ha elviszed a csajt haza kocsival, akkor az is jó pont.

Ne feledd: A pénz nem boldogít, de kényelmesebb egy Audiban sírni, mint egy biciklin.

Aki mást mond az kamuzik. Ja és eleinte legyél kellően gyökér. Ha fontos a csaj, akkor is, mert a végén megszopod...

2013. jan. 14. 15:02
 37/43 anonim ***** válasza:
Utolsó, nálam pl. jól rábasznál az "eleinte" gyökérkedéseddel, mert az ilyeneket azonnal leépítem, mielőtt még annyit mondanának, hogy fapapucs:D
2013. jan. 14. 15:10
 38/43 ASOT ***** válasza:
a másik lényeges h gumira legyen pénzed :)
2013. jan. 14. 15:21
 39/43 anonim ***** válasza:

Minimális. Kávéra kb 200-300ft/fő

óvszer meg tőled függ milyet veszel.

Ajándék, utazás??? Hol élsz te ember. Barátnőt akarsz vagy egy k*vát kit el kell tartanod???

2013. jan. 14. 16:06
 40/43 A kérdező kommentje:

ssx44:

És te hol élsz? Mindenkinek van névnapja, születésnapja + ünnepek. Vagy te nem veszel soha ajándékot a barátnődnek? Utazásnál nem kell amerikai körutazásra gondolni.

2013. jan. 14. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!