Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzre van szükség egy párkapcsolat elkezdéséhez?
Volt, amikor táskeresőztem és szinte minden nap volt egy randim. Lazán el lehet veri havonta egy minimálbért. Ezért a lehető legolcsóbb helyet választottam. Nem az összegtől függ a kapcsolat jövője.
Aztán voltam olyan helyzetben, hogy szinte egy fillérem sem volt. Mégis megismertem valakit. Évek óta működik az a kapcsolatom.
Lássuk csak... a párom a legelső randik elején felvitt a hegyekbe, ez olyan 50 km volt odavissza, tehát ennyi a benzinköltség, de csak sétálgattunk. Egyszer elvitt étteremben, innen pár 10 km-re.. tehát kaja+benzin, egyszer meghívott kávéra, egyszer pedig moziba, ahol kértem egy kólát és slussz. Egyszer meg elvitt a plázába vásárolni, de sehova nem ültünk be. A benzinárakat nem tudom belekalkulálni, mert nem tudom mennyit fogyaszt a kocsija.
Tehát: kávé, étterem kb: 5500 ft
-mozijegy, kóla kb 2000 ft
-bonbon és virágok: kb 2000 ft
Szerintem ez egy hagyományos udvarlás, és nem nagyok az elvárásaim, azóta pedig igazán nem is járunk sehova, tehát nem kell folyton a pénzt költeni a nőkre...
Azért az sem árt, h a jól nézel ki, jó ruhákban jársz. Adsz magadra, sportolsz. Ha elviszed a csajt haza kocsival, akkor az is jó pont.
Ne feledd: A pénz nem boldogít, de kényelmesebb egy Audiban sírni, mint egy biciklin.
Aki mást mond az kamuzik. Ja és eleinte legyél kellően gyökér. Ha fontos a csaj, akkor is, mert a végén megszopod...
Minimális. Kávéra kb 200-300ft/fő
óvszer meg tőled függ milyet veszel.
Ajándék, utazás??? Hol élsz te ember. Barátnőt akarsz vagy egy k*vát kit el kell tartanod???
ssx44:
És te hol élsz? Mindenkinek van névnapja, születésnapja + ünnepek. Vagy te nem veszel soha ajándékot a barátnődnek? Utazásnál nem kell amerikai körutazásra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!