Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzre van szükség egy párkapcsolat
elkezdéséhez?
10
Nem hazudok, kezdtem már 0 Ft-al kapcsolatot, és nem esett le a gyűrű az ujjamról.
2013. jan. 14. 11:35
Hát azért ne nulla forinttal indulj el randizni. Nekem nem kellenek úgymond "ajándékok", de ha egy pasi pl. első randin ki akarná velem fizettetni a cehhet, nem lenne folytatás. Olyan helyekre vidd a csajt, ami nem vág földhöz. Nem kell semmiképp drága hely, de egy 500 ft-os fogyasztást illik állni legalább az első randin.
2013. jan. 14. 11:36
Pénzre biztos van szükség, de nem kell tízezreket rákölteni. :D
Elég ha meghívod kávéra, vagy elnyaltok egy fagyit, vagy hasonló. Annyi ötlet van így randi szempontjából, csak gondolkodni kell. :)
2013. jan. 14. 11:38
Most le fogtok szavazni, de NŐ letemre nem ertem, hogy a mai vilagba, amikor minden olyan draga, valsag van stb., miert varjak el a lanyok, hogy a pasi fizessen mindig. Jo neha az nagyon udvarias gesztus minden, de Nalam pl. ez nem szamit. Amelyik csaj ezt alapnak veszi az gaz sztem. Foleg ha fiatal melo nelkuli fiukrol van szo. Megis mibol fizesse szegeny a randikat??
2013. jan. 14. 11:40
Lássuk csak. Tényleg nem nulla forint volt, mert meg kellett vennem egy jegyet a fesztiválra. Ott ismertem meg. Ha jól emlékszem 800 forint volt.
Fészbuk üzenetek = nulla forint.
Találkozásokkor rágcsa, jäger = alkalmanként körülbelül 300 forint
Koton = menetenként 300 forint.
Ja bocs, előreszaladtam. Az elkezdéshez 800 forint kellett.
28F
2013. jan. 14. 11:45
Szerintem baromi egyszerű: ha a pasi találja ki, hova menjünk, ő tud kalkulálni a költségekkel, én nem. Ha mondjuk minimálbért keresek, ő meg elvisz a Hiltonba vacsorázni, otthagyhatom a fél fizetésem. Vagy kínos helyzetbe kerülök, mert elfogadtam a meghívást, és a kapuban kell visszamondanom, amikor látom, hogy ezt nem az én pénztárcámhoz szabták.
Első randi előtt pedig általában nem szokták a felek felmérni a másik anyagi helyzetét :)
2013. jan. 14. 11:47
Ebben csak Matolcsy tud segíteni neked.
2013. jan. 14. 11:47
14-es: Szerintem senki nem mondta, hogy a pasi fizessen mindent. De nekem például igenis bunkóságnak jön le, ha pl. legelső randin nem ajánlja fel, hogy kifizeti az üdítőmet. Úgyis azt fogom mondani, hogy kifizetem magamnak, de ha már maga a gesztus is hiányzik, az szerintem gáz. Tudom, hülye p.csa vagyok, de volt, hogy én emiatt kaszáltam el egy srácot...:)
2013. jan. 14. 11:48
Jo nem az elso randira gondoltam :) meg neha ez tokjo. De hidd el, van aki ezt minden alkaommal elvarja, azokra ertettem :)
2013. jan. 14. 11:50
14-es, randi és randi között is van különbség. Ha valaki tudja, hogy nincs heti 30 ezer ft költőpénze, akkor egész egyszerűen ne vigyen olyan helyekre. Én nem várom el, hogy minden randin a pasi fizessen, de első alkalommal igenis tegye oda magát. Ha 500 ft-ig terjed a felső határ, amit ki tud adni, akkor annyi legyen, de ha velem valaki első randin ki akarná fizettetni a fogyasztásomat, biztos nem lenne folytatás. Ez egy gesztus. Még egyszer hangsúlyozom, ez az első alkalomra vonatkozik. Nem a fogyasztás költsége számít, hanem maga a gesztus. Én még nem találkoztam olyannal, aki velem akarta volna kifizettetni a fogyasztást. Mindig felajánlottam az első randin IS, hogy fizetem, de kikérték maguknak, hogy eszembe se jusson ilyesmi, mert a pasi dolga fizetni.
2013. jan. 14. 11:50
Kapcsolódó kérdések: