Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzre van szükség egy párkapcsolat elkezdéséhez?
"legelső randin nem ajánlja fel, hogy kifizeti az üdítőmet"
Én nem ajánlanám fel, mert akkor úgy látszana, mintha annyira szeretnék fizetni bárki helyett. Inkább rákérdeznék, hogy hogy legyen.:)
Így van 20-as. :D
Ha lenne barátnőm, én is állnám a cechet az 1. randin, aztán a következőn is, majd a 3. randira szerintem 50-50-ben egyeznénk meg a fizetésről. :)
Kérdező: Te is tudod, hogy értettem.:) Pl. látja, hogy veszem elő a pénztárcámat, és elteteti velem, stb.
Patrik: Látod, mindenki jól járt.:)
"én is állnám a cechet az 1. randin, aztán a következőn is, majd a 3. randira szerintem 50-50-ben egyeznénk meg a fizetésről."
És akkor jönne a kérdés a barátnődtől a 3. randin: Már nem szeretsz annyira? :D
Biztos nem lenne ilyen belőle. :D
Max. ha csak a pénzedért szeretne, akkor fordulna elő ilyesmi. :)
Hát igen. :)
Van olyan lány, aki szép gesztusnak veszi, hogy kifizeted 1-2. randin amiket fogyasztott, de vannak olyan csajok is, akik kézzel-lábbal hadakoznak az ellen, hogy te állj bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!