Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi pénzre van szükség egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzre van szükség egy párkapcsolat elkezdéséhez?

Figyelt kérdés
randik, ajándékok, utazás, stb.
2013. jan. 14. 11:20
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

"legelső randin nem ajánlja fel, hogy kifizeti az üdítőmet"

Én nem ajánlanám fel, mert akkor úgy látszana, mintha annyira szeretnék fizetni bárki helyett. Inkább rákérdeznék, hogy hogy legyen.:)

2013. jan. 14. 11:52
 22/43 Patrik24 ***** válasza:
18as szerintem jól járt a srác, hogy nem egy ilyen lett a barátnője:D Ez valóban kurv@ fontos szempont hogy ki fizet egy pár száz forintos dolgot:D
2013. jan. 14. 11:53
 23/43 Blazer X ***** válasza:

Így van 20-as. :D

Ha lenne barátnőm, én is állnám a cechet az 1. randin, aztán a következőn is, majd a 3. randira szerintem 50-50-ben egyeznénk meg a fizetésről. :)

2013. jan. 14. 11:55
 24/43 anonim ***** válasza:

Kérdező: Te is tudod, hogy értettem.:) Pl. látja, hogy veszem elő a pénztárcámat, és elteteti velem, stb.

Patrik: Látod, mindenki jól járt.:)

2013. jan. 14. 11:55
 25/43 A kérdező kommentje:

"én is állnám a cechet az 1. randin, aztán a következőn is, majd a 3. randira szerintem 50-50-ben egyeznénk meg a fizetésről."

És akkor jönne a kérdés a barátnődtől a 3. randin: Már nem szeretsz annyira? :D

2013. jan. 14. 11:56
 26/43 Blazer X ***** válasza:

Biztos nem lenne ilyen belőle. :D

Max. ha csak a pénzedért szeretne, akkor fordulna elő ilyesmi. :)

2013. jan. 14. 11:57
 27/43 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo! Sztem rakerdezni azert furi lenne, nem? :) Elso randin tegyuk fel beultok vhova, isztok egy 500 Ft-ert, ha nagyon jol sikerult a randi es tetszik a lany, akkor sztem olyan furi lenne rakerdezni erre :) Akkor mindenkepp meghivnam a helyedbe! Ha aranyos, normalis lany, akkor ugyse fogja emiatt alapertelmezettnek venni, hogy majd mostantol mindig Te fizetsz :)
2013. jan. 14. 11:58
 28/43 A kérdező kommentje:
27-es oké, de a bátyám barátnője soha nem engedte meg, hogy kifizessen még egy 100 Ft-os kávét sem. Ő mindig ragaszkodott hozzá, hogy mindenki magának fizessen. Mondjuk ez a kérdés eléggé egyéniségfüggő lehet.
2013. jan. 14. 12:05
 29/43 Blazer X ***** válasza:

Hát igen. :)

Van olyan lány, aki szép gesztusnak veszi, hogy kifizeted 1-2. randin amiket fogyasztott, de vannak olyan csajok is, akik kézzel-lábbal hadakoznak az ellen, hogy te állj bármit is.

2013. jan. 14. 12:08
 30/43 anonim ***** válasza:
Igen, de az a szitu is ugy szokott lenni, hogy: a lany kotoraszik a penztarcajaert(kozben az o fejeben is az jar, hogy na most ezt hogy lesz :) ), a fiu szol, hogy hagyjad, en fizetek. Na most erre vagy megkoszoni a lany vagy azt mondja, hogy hagyjad, szeretne kifizetni a sajat reszet.
2013. jan. 14. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!