Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket lányokat nem jó társkereső vagy közösségi oldalon, utcán, bevásárlóközpontokban és ehhez hasonló helyeken, közterületeken, akár este vagy nappal (és még sorolhatnám) megismerni?

Figyelt kérdés

Akkor ti nők, mit csodálkoztok hogy egyre kevesebb férfi próbálja az ismerkedést és félnek a visszautasítástól, ha nektek sehol sem jó?

Áruljátok már el akkor, hogy egy srác milyen szituációban, helyen, vagy egyáltalán leszólíthat-e titeket, mert nem hinném hogy ennyi lúzer srác van, és azt sem hogy ennyi csúnya is egyben. Tudom hogy nem ezen múlik, de azért ez elég frusztráló érzés hogy akkor milyen módszerrel lehet titeket "becserkészni" ismeretlenül? Mert ugyebár nem minden srácnak van több tucat lányismerőse vagy lányhaverja.

2013. jan. 13. 21:55
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
39 eds baszod, ez azért elég húzós cucc lesz sokaknek asszem. Ehhez minimum egy Al pacinonak kell lenned szmeélyiségben, meg egy önbizalom atombombának hogy ezt így le tudd nyomni egy vadidegen picsusz torkán. Erre én kb. képtelen volnék. Ez a gáz, hogy amúgy tényleg így kell nőzni. Sajnos az egyszerű bókok csak annyira jók,hogy mind paranoiásan azt hiszi, valami erőszakoló sorozatgyikos telepedett rájuk, az akarsz ismerkedni? duma meg egyenesen a lipótról lett kibontakoztatva színvonal. Kész bukta az egész. Egyszerüen nem bírom rávenni magamat,hogy ilyen trükközős szarságokat betanuljak, eleve savanyú unott "fapofával" elő se lehet adni. Veszett ügy, inkább megyek prostizni. Az könnyebb, ott nem kell ilyen cifrákat szolni....
2013. jan. 16. 22:05
 42/52 anonim ***** válasza:

azért nem működik az ilyen "odamegyek és megdumálom" dolog, mert ahogy fent írta is valaki, egyből le lehet vágni, hogy kényszeredetten, énmadugniakarok mentalitással megy oda a srác.

Nekem pl. volt olyan h buszra várva megkérdeztem egy lányt, hogy mikor jön a busz, és végül elkezdtünk beszélgetni. Eszembe nem jutott akkor hogy én most épp "leszólítom" a csajt, még ő kérdezte utólag, hogy tényleg nem tudtam mikor jön a busz vagy csak le akaram szólitani?

Ha eleve úgy mész oda, hogy kell a telefonszáma, vagy randi, vagy jajdeszépvagy, vagy bármi hasonló akkor bukó.

2013. jan. 16. 22:40
 43/52 anonim ***** válasza:

"Ha eleve úgy mész oda, hogy kell a telefonszáma, vagy randi, vagy jajdeszépvagy, vagy bármi hasonló akkor bukó."

Ergo ígyis-úgyis veszítesz!

2013. jan. 16. 22:43
 44/52 Hunter92 ***** válasza:

"Ehhez minimum egy Al pacinonak kell lenned szmeélyiségben, meg egy önbizalom atombombának..."

Önbizalom kell hozzá, ez tény. Teljesen biztosnak kell lenned magadban és nem szabad, hogy bármi kizökkenthessen a nyugalmadból. Nem egyszerű, de el lehet jutni erre a szintre. De egyébként ahhoz, hogy nőkkel ismerkedj nem kell betanulni semmit. Vannak rutinok, amiket betanulhatsz és használhatod őket sikerrel, de a spontán megszólítások működnek a legjobban. Persze azok is csak akkor, ha fejben rendben vagy, nincs gondod az önbizalmaddal és élvezhető a társaságod.

"Ha eleve úgy mész oda, hogy kell a telefonszáma, vagy randi, vagy jajdeszépvagy, vagy bármi hasonló akkor bukó."

Azért egy bizonyos szint felett már lehet direktben tolni. De abban teljesen igazad van, hogy a legjobbak a spontán nyitások. Amikor nem arra mész rá, hogy muszáj, hogy meg legyen a száma, hanem egyszerűen csak beszélgetni akarsz egy jót. A csajozás csak akkor sikeres, ha jól érzed magad közben, ehhez pedig az kell, hogy ne görcsölj a végkimenetel miatt. Tehát ne várd el, hogy mindenképpen meg legyen a csaj száma, csak beszélgess vele és lesz, ami lesz. Ez azért is működik jobban, mint a direkt nyitás, mert nem érzi azt a csaj, hogy fel akarnád szedni (mivel ugyebár nem is ez a célod), ezért ő is sokkal oldottabban, lazábban fog hozzáállni a szituhoz.

2013. jan. 16. 23:20
 45/52 anonim ***** válasza:

" ehhez pedig az kell, hogy ne görcsölj a végkimenetel miatt."

Ez igazolja a "jó hozzáállásról" olvasott dolgokat... Minthogy ha nem vágyakozol a pénzre, hanem jókevűen lsz akkor szerencséd lesz és lesz pénz is, de amíg minden áron akarod addig nem. A pénz elvileg nem célja az embernek, hanem csak a bónusz amit mellette kap. És egy párkapcsolat is ilyen elvileg.

Még egy perdöntő bizonyíték kellene,hogy máködik-e a "jó hozzáállás" és telejsen el tudjam hinni - most még csak bizonygatom magamnak meg igyekszem elhinni és jól érezni magam - ilyenkor este nem nagyon megy már.

2013. jan. 16. 23:25
 46/52 anonim ***** válasza:

kb tényleg vmi ilyesmi. Ne azért beszélgess a lánnyal, hogy meglegyen a száma, vagy hogy a barátnőd legyen, hanem mert csak. Sok lánnyal sok dologról, aztán lehet hogy épp a legkevésbé szép, vagy a legbombázóbb lesz az amelyikkel közös hullámhosszra kerültök és csomó közös témátok lesz. Sose lehet tudni. De abból hosszabb, normális kapcsolat nem hinném hogy lenne ha úgy mész oda vkihez, hogy a sablon dumával elkéred a számát. Abból legfeljebb annyi lesz, hogy leír pár számot aztán lehet nem is az ő száma.

Ráadásul az hogy megvan a telefonszáma az nagyon-nagyon cska az eleje, onnantól még millió buktató lehet :D

2013. jan. 17. 00:53
 47/52 anonim ***** válasza:

Háát, ettől csak még inkább elment a kedvem az egész nőzéstől,habár érzem a segíteni akarátst.

Szóval ,ez kb olyan, mint amikor a mr. logika agy matekzseni a hogyan oldjunk meg egy hatismeretlenes egyenletet fél perc alatt szituációt magyarázgatná egy humán beálítódottságú agyú embernek, az meg csak pislákol,hogy mivaaa? kb olyan szinten durva ezt így nekem megoldani.

El nem tudom képzelni,hogy csak ugy odamenjek akármelyik számomra érdektelen nőhöz pl jópofizni, meg dumálni a nagy spontán semmiről, főleg ha francot nem akarok tőlük szexuálisan.

Aztán az szintén nem tudom elképzelni,hogy egy szerelem első látásra idegen lányhoz hogy a fenébe kéne úgy odamenni,hogy úgy beszélgessek vele,hogy nem érdekel szexuálisan, mintha csak szimplán haverkodnék vele. Már eleve a nem befolyásolható érzelmeim, ösztöneim megzavarítanak közben, egyszerüen nem bírok másra koncentrálni, csak arra,hogy előkerüljön végre a fasz!, nemhogy még spontán üres marhaságokról álljak neki úgy társalogni, mintha semmi tétje nem volna a dolognak.

Egyszerüen ilyen jellem vagyok, hogy a kéjvággyal együtt jön a stressz is, és leblokkolok, nem megy a szövegelés.

Arról van szó, hogy vannak akik máshogy reagálnak ilyen szituációkban, kevésbé urai a helyzetnek.

Én azt érzem,ez nekem soha nem fog menni. Életben soha nem tudtam udvarolni, és nem is fogok. Ez rettentő bonyolultan hangzik. igazán reményt sem látok rá, mert ez akkor sem olyan dolog,hogy leírunk egy oldalnyi listát,hogy milyen nyerő szövegmondatokat magoljunk be és papagájként visszahánnyjuk a nőre.

tipikusan az a helyzet,amikor lehetne, mert külsőn nem múlik, az rendben van azért simán, de ezen az ismerkedési dolgon kész van az egész végleg.

Itt meg is pecsételődött a sorsom. Prostizás lesz ennek a vége, ez elvitathatatlan. Azért akárhogy is nézem, ennek az indirekt tudj ismerkedni kellemetlen lépésnek az egy másodperc alatt való átugrása egy köteg pénz által azért eléggé jó ajánlat, és máris lábközt vagy!

2013. jan. 17. 02:00
 48/52 anonim ***** válasza:

pedig lehet nem ártana megtanulni az ellenkező nemmel is kommunikálni. Ha 10 ezret számolok egy dugásra, akkor egy-egy barátnővel milliókat megspóroltam már :D

ha ilyen a felfogásod akkor így tényleg nem sok esélyt adok. Fejben kell átállítanod magad. Gondolom nem minden egyes nővel úgy beszélgetsz, hogy most rögtön meg akarod dugni. Próbálj meg ugyanúgy lazán beszélgetni a pultos csajjal, azzal akinek látod hogy pasija van, a boltban az eladóval, meg azzal is aki tetszik egy picit külsőleg. Bár ha ezzel a rinyáló "megyek inkább prostizni" mentalitással bírsz akkor ne csodálkozz, hogy a nők ezt leveszik, hogy csak a bugyijukba akarsz bejutni.

Sőőőt - a nők tudják, hogy oda akarsz bejutni, de van egy pár ezer éves játék amit végig kell játszani, hogy bejuthass oda :D

2013. jan. 17. 08:15
 49/52 anonim válasza:
Az attól függ milyen a srác......(helyes v. csúnya,bunkó vagy rendes,együttérző stb..) Hülye hülyegyerek....
2013. jan. 17. 19:14
 50/52 anonim ***** válasza:

Hogy a pcsába ne lenne jó, csak épp olyan hangulatban kell elkapni. Én sem vagyok mindig vevő a beszélgetésre, odajöhetne hozzám akármilyen hasfalszaggató szívdobbanásokat előidéző csaj, ugyanúgy elhajtanám, mint akárki mást.

Ne legyen erőltetett, sablonos, unalmas a szövegelésed, vélhetőleg ezzel van a probléma - meg ha jól sejtem valahogy így kezdeményezel "szia, nem? Jó, akkor nem." Nem ad túl nagy meglepetésre okot, hogy ilyen hozzáállás mellett elhajtanak.

2013. jan. 23. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!