Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket lányokat nem jó társkereső vagy közösségi oldalon, utcán, bevásárlóközpontokban és ehhez hasonló helyeken, közterületeken, akár este vagy nappal (és még sorolhatnám) megismerni?

Figyelt kérdés

Akkor ti nők, mit csodálkoztok hogy egyre kevesebb férfi próbálja az ismerkedést és félnek a visszautasítástól, ha nektek sehol sem jó?

Áruljátok már el akkor, hogy egy srác milyen szituációban, helyen, vagy egyáltalán leszólíthat-e titeket, mert nem hinném hogy ennyi lúzer srác van, és azt sem hogy ennyi csúnya is egyben. Tudom hogy nem ezen múlik, de azért ez elég frusztráló érzés hogy akkor milyen módszerrel lehet titeket "becserkészni" ismeretlenül? Mert ugyebár nem minden srácnak van több tucat lányismerőse vagy lányhaverja.

2013. jan. 13. 21:55
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a PUA fannak itt kicsivel feljebb, tényleg aljasul negatív irányba elfogultan írtam ezt a fizetsz érte dolgot, csak kissé furcsán hangzik,főleg hogy férfiként én a külsőségek embere vagyok, és 90% ban nőket csakis a külsejük alapján ítélem meg.Furcsáalom,hogy a nők nem mindig így vannak ezzel, és ezért idegenkedem a pihe PUA cuccoktól. CSak erről van szó.

Egyébként kérdező arról van leginkább szó, hogy légy NORMÁLIS!

Ez volna a kulcsszó. Külsőleg, belsőleg is légy totál normális ember.

Ha el vagy mozdulva a szélsőségek irányába, túl nagy vagy, túl kicsi, túl gyenge, túl erős, túl szar, túl jó, túl határozatlan, túl magabiztos, túl halkszavú, túl pofázós, túl fapofa, túlontúl vicces mind szar! Egyszerüen ezek mind abnormalitásnak számítanak egy párkapcsolatban.

Azok a nyerők általában akik meg tudják találni a megfelelő "arányokat" mint külső mint belső tulajdonságokba negyaránt, és a nő nem érzi feszülten magát. Egyszerüen a túl jó ugyanolyan szar mint a túl rossz. Persze ez alól bőven van kivétel, azoknál a lányoknál, akik kimondottan a jó izmos hapikra vannak rástartolva, vagy a pénzvadász nők, de a normál fajzat, amelyik általában nektek kell, akivel hosszútávra akartok tervezni ,annak a tö normális pasas kell.

2013. jan. 14. 10:39
 32/52 Hunter92 ***** válasza:

Na most szívemből szóltál. Mindig azt szoktam mondani, hogy meg kell találni a középutat. Legyél határozott, de kompromisszumképes, legyen önbizalmad, de ne légy egoista, legyél izgalmas, de ne megbízhatatlan, pimasz, de úriember, stb.!

Egyébként rátapintottál arra, hogy a férfiak miért vannak megáldva ezzel a "a nőknek csak a külső számít" hülyeséggel. Magukból indulnak ki. Meg kell érteni és el kell fogadni, hogy a nők máshogy működnek, mint mi. Nekünk pl. elsősorban vizuális inger kell ahhoz, hogy izgalmi állapotba jöjjünk. Egy nőt viszont pusztán szavakkal is fel lehet izgatni (plusz azzal, ahogyan mondod a szavakat) és ehhez nem kell jól kinézni.

2013. jan. 14. 10:55
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs mik azok a PUA könyvek, de annak a válaszolónak aki először említette őket igaza van. Azért tértem vissza ehhez a kérdéshez, mert elgondolkodtatott a dolog, és ma sokat gondolkoztam rajta milyen szituba tudnék ismerkedni. És ma leszólított egy BORZALMAS figura a buszon. Ha Kérdező te is úgy akarsz ismerkedni mint ez, akkor nem csodálom hogy nem jársz sikerrel.

Na de, én ma elgondolkoztam azon milyen szöveggel jöttek oda srácok, és melyikkel beszélgettem szívesen. És arra jutottam hogy leginkább azokat a fiúkat hajtom el, akik bókokkal jönnek oda. Mármint a "nagyon szép a szemed", a "jó az illatod" és a "már messziről láttam milyen gyönyörű vagy" nem szoktak bejönni, mert valahogy az agyam úgy értelmezi hogy "ma meg akarlak dugni". Mert ezek ilyen szar sablon dumák, a lányok is tudják, és ezért jól se esik. Ezek üres csajozós dumák. Viszont volt egy fiú, aki azzal jött oda hogy jó a cipőm.(kocsmában voltunk, nem utcán) Ennek örültem, megköszöntem, és simán elbeszélgettünk utána, először ruhákról, aztán egy csomó minden másról. Mert ettől úgy éreztem a stílusom, és utána a viselkedésem tetszik neki, nem a mellem, meg nem az hajtja hogy kefélni szeretne.

Na és visszatérve a buszos ismeretlenhez. Borzalmas volt. És én éreztem magam kellemetlenül, hogy hogy lehet valaki ilyen. megkérdezte hol a bolt. Megmondtam erre azt mondja: Nincs kedved bejönni velem? MÁR MIÉRT LENNE?? Most komolyan, ilyen dumák után hogy képzelitek hogy bárkinél van esélyetek? Mondtam neki tök normálisan hogy nincs megyek haza, mire közölte hogy szép a hajam. KAPUCNIBAN. Megköszöntem, még mindig kedvesen, erre elkezdett szexi csajnak szólítani. mondom neki, majd szólok ha ott a busz ahová menni akar, most zenét hallgatok. Erre közölte hogy ő zene producer. a többit már nem is mondom, szerintem ennyi elég is. Nem volt amúgy ocsmány, csak rohadtul igénytelen, és minden egyéni kisugárzást nélkülöző. Mellette tök furcsán, halkan és alig érthetően beszélte a hülyeségeket. Nem is tudom megfogalmazni igazán mi volt benne a taszító, de nem csodálom hogy ez nem jön be a többi nőnek se. És szerintem ez a fiú, ha normálisan fel lett volna öltözve(értem úgy hogy lett volna valami egyedi stílusa, vagy akármi), meg lett volna borotválkozva (mert nem borostája volt hanem ilyen kis pár szál bajusza) És kezdett volna valamit a hajával(frizura vagy akármi, nem ez a zsíros lelapult semmilyen haj) Még nem is lett volna ronda. Viszont ahogy beszélt, az volt a legrémesebb, már azon kívül amit mondott. Szerintem az ilyet senki nem szereti.

2013. jan. 14. 16:54
 34/52 anonim ***** válasza:
Nekem nem a külső számít a férfiban, hanem a belső tulajdonságai. Szerintem egyébként a normális nők olyanok mint én. Persze legyen ápolt, és vonzódni tudjak hozzá, valamilyen BELSŐ TULAJDONSÁGA MIATT!!!
2013. jan. 16. 18:11
 35/52 anonim ***** válasza:
16%

"azzal jött oda hogy jó a cipőm" Na ez sem b*zi... :D Há' dehogynem. Ki a rák figyeli más cipőjét? Egyedül a nők és a b-zik.

Kocsmában? Ott még lejebb van a szint, mint az utcán... Ilyen Kondrát Feri, Genyó Pista, Savanya meg Kukás Joe szintű alkeszek és alkeszpalánták táboroznak.

2013. jan. 16. 20:20
 36/52 Hunter92 ***** válasza:
89%

"Ki a rák figyeli más cipőjét? Egyedül a nők és a b-zik."

Viszont annak a "b-zinak" összejött valami, amire sok lúzer pasi abszolút képtelen. Leszólított egy ismeretlen nőt és beszédbe elegyedett vele. Ha egy kicsit is értenél a nőkhöz, akkor tudnád, hogy miért sikerült ez neki. Hidd el, nem azért mert b*zi. Olyan szöveggel nyitott, amivel rajta kívül valószínűleg még senki, az adott lánynál. A jó nyitószöveg lényegez az, hogy egyedi legyen, tehát tűnj ki vele a többi próbálkozó közül, keltse fel a nő figyelmét, tehát olyan témát válassz, ami valószínűleg érdekelni fogja és érd el vele, hogy ő akarjon beszélgetni veled.

Én mielőtt leszólítok egy ismeretlen nőt, mindent megfigyelek rajta. Ha azt látom, hogy valószínűleg új a cipője vagy a táskája (de legalábbis olyan, amin kifejezetten látszik, hogy fel akarja vele kelteni az emberek figyelmét), akkor máris megvan, hogy mit fogok felhasználni a nyitásomnál. És pont nem az fog járni a fejemben, hogy más pasik (akik mellesleg le se mernék szólítani a csajt) b*zinak tartanak, amiért észrevettem, hogy új a cipője.

2013. jan. 16. 21:03
 37/52 anonim ***** válasza:
46%
De most komolyan tényleg az kell, hogy átmenj b-ziba? "jáj de szép az új rózsaszín táskád, én is akartam venni egy ilyet, de nem passzolt a nacimhoz" jellegű affektálós dumákkal?
2013. jan. 16. 21:09
 38/52 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, h mivel nyitsz. Ha külsőre nem tetszett volna neki a cipős illető, ugyanúgy elhajtotta volna.
2013. jan. 16. 21:12
 39/52 Hunter92 ***** válasza:

Nem, nem éppen erre gondoltam. Nem kell átmenni b*ziba. :D Megosztom veled a kedvenc utcai nyitásomat.

Én: Szia! Bocs, hogy csak így leszólítalak, de észrevettem valami érdekeset a cipődön (vagy a táskádon, tökmindegy).

Ő: (Tágra nyílt szemekkel:) Szia! Micsodát?

Én: Á, nem érdekes. Én XY vagyok. Téged, hogy hívnak?

Ennek a trükknek az a neve, hogy "horgolj és kussolj". Bedobsz egy horgot, amivel felkelted a figyelmét. Eleve valami olyannal nyitottál, amit más pasitól még nem igen hallott, plusz, ha tényleg nem rég vette a cipőt (vagy az akármit), akkor még inkább érdekelni fogja, hogy mit látsz rajta. Ezután pedig kussolsz, azaz témát váltasz. Majd meg fog veszni a kíváncsiságtól, hogy mégis mi a fenét vehettél észre rajta. Elérted, hogy ő akarjon beszélgetni veled, illetve ő vágyik rá, hogy te beszélj hozzá. Ezután igazából már szinte mindegy, hogy mit mondasz. Amikor látom, hogy már nagyon nem fér a bőrébe, akkor ki szoktam találni valamit. Nem is tudom, cipővel ezt még egyszer játszottam be, akkor valami olyasmit mondtam, hogy az unokahúgom is pont ilyet vett és pár hét után letört a sarka, szóval vigyázz rá! De olyan is volt, hogy nem mondtam semmit: "Már nem emlékszem, hogy mit is láttam meg rajta, de, ha eszembe jut, felhívlak. Tényleg, mi is a számod?" :D

Nem véletlenül ez a kedvenc nyitásom, tízből egyszer, ha nem kapok telefonszámot, az már soknak számít. De ehhez piszok nagy magabiztosság kell és nagyon jó előadásmód. Fontos, hogy végig mosolyogj. Meg tudni kell időzíteni is. Ha sokáig húzod az agyát, akkor be fog sokallni. Gyakorolni kell.:)

2013. jan. 16. 21:28
 40/52 anonim ***** válasza:

A "hatásos" nyitásokról ez a vicc jutott az ezembe :D

"Férfi: - Kövér pingvin!

Nő: - Tessék?

Férfi: - Hehe, csak mondani akartam valamit, ami megtöri a jeget..."

A cipők témát meg inkább kerülöm, mert az én cipőim elég tropák szoktak lenni... Kivéve ha éppen újak - de az is csak max 1-2 hétig "jó" utána már elég roncs, mert erős léptű vagyok...

2013. jan. 16. 21:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!