Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy megcsal a feleségem. Hogyan deríthetném ki, hogy tényleg így van-e?
Nem találtam semmit ami erre utalna, de valamiért mégis van egy ilyen érzésem. Működik a kapcsolatunk, azt leszámítva, hogy mostanában kevesebbet beszélgetünk, nem számolunk be egymásnak mindenről, néha olyan mintha le akarna rázni. Lehet, hogy csak fáradt mert dolgozik, utána meg gyereket nevelünk. Amikor elmegyek dolgozni és mondjuk pár napig nem jövök haza, akkor sokszor gondolok arra, hogy vajon mit csinálhat és reménykedem, hogy nem mással van. Túl sok ilyenről hallok, talán azért van. De jobb félni mint megijedni. Nem akarom mondani neki mert abból csak veszekedés lenne, hogy nem bízok benne stb. Hogyan derítsem ki?
28/F
"Amikor elmegyek dolgozni és mondjuk pár napig nem jövök haza,"
mi a munkád? azért ez nem mindennapos, hogy valaki pár napig ne jöjjön haza...
kideríteni nem tudod.
nőként az emailben, smsben turkálást nem javaslom, mert ha lebuksz, onnantól elveszted a bizalmát - egy életre. aztán keresheted a következő nődet.
inkább ülj le vele, kérdezd meg, mi baja. lehet, hogy egész egyszerűen csak unja, hogy otthon kell ülni a gyerekkel. vagy depressziós. esetleg a szex nem úgy megy, mint eddig. sajnos ennyi infóból több tippem nincsen.
Hoppá, én 14-ért! :D
Amúgy óvatosan a kutakodással, bár szerintem belefér, ha az ember mentené a bőrét a legrosszabbtól, de fordítva is elsülhet! :(
Ha több napig nem lát, örül mikor ismét találkoztok?
Lehet, hogy el kellene mennetek valahova kettesben kikapcsolódni, mert az is előfordulhat, hogy csak besokallt a szürke hétköznapokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!